Let It Glitter *Dream BIG*

Al tijden zie ik de meest geweldige lakken voorbij komen op Twitter, Facebook en Instagram van Let It Glitter. Maar soms wil je gewoon een lak even in het echt zien voor je besluit deze aan te schaffen hoe mooi deze ook is.

Toen ik het weekend voor kerst een bezoekje bracht aan de Swan Market in Rotterdam stond daar ook Suzanne van Let It Glitter met een kraam vol prachtige lakken. Na een praatje te hebben gemaakt en even flink rond gekeken te hebben besloot ik het rondje over de gezellige markt eerst af te maken om daarna terug te komen en enkele lakken uit te zoeken.

Ik kan deze markt echt aan bevelen als je van DIY projecten houdt en van gezellige kraampjes. Veel hand gemaakte spullen en pure producten. Je moet er van houden maar het is eens iets anders dan een rommelmarkt, kerstmarkt of braderie. Ik ben FAN!

Toen wij terugkwamen bij de kraam waren al veel lakken verkocht! GOOD JOB! Zo leren nog meer mensen de prachtige lakken van Let It Glitter kennen. Ik koos uiteindelijk voor 3 lakken uit de Dream BIG collectie. 1 full size en 2 mini lakken. De 2 mini’s laat ik jullie vandaag zien.De miniflesjes zijn gevuld met 5ml. Welke ik prima vind. Wel valt mij op dat door de kleine flesjes dat ze snel dikker worden dan wanneer je een full size flesje hebt. Het kleine kwastje is verder prima en lakt goed.Limelight is een glitterlak die goud oogt maar ondertussen iets meer geel/groen is en een super hologragisch effect heeft. Hierdoor ook meer favoriet dan de echte gouden welke ik dus ook niet meenam.Be Brilliant is een zilveren variant op Limelight en ook werkelijk prachtig met de holografische glitters. Beide lakken zijn leuk als topcoat door de blanke basis maar opzich ook dekkend te krijgen met 3 laagjes. De droogtijd is gewoon goed.

De lakken van Let It Glitter vind ik echt super gaaf! Ze steekt er veel liefde in en dat is zeker te zien. De lakken van Let It Glitter zijn te koop via haar persoonlijke Etsy site en sommige collecties zijn verkrijgbaar bij GetYourNailsDone. De prijzen verschillen van €5,00 tot €8,00.

Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Let It Glitter *Dream BIG*

  1. Beide prachtig zeg! Prachtig die glitter..!
    NailTalk onlangs geplaatst…Rimmel – It’s LushMy Profile

  2. mooie lakken, de zilverkleurige heeft echt wel een beetje de voorkeur bij mij…
    Petra onlangs geplaatst…Review: A&M Products: Ghassoul PoederMy Profile

  3. […] liet jullie een paar weken geleden al de prachtige glitterlakken van Let It Glitter zien. Mooie holografische glitters in een blanke basis die prachtig […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge