Let It Glitter *Dream BIG – Limitless*

Ik liet jullie een paar weken geleden al de prachtige glitterlakken van Let It Glitter zien. Mooie holografische glitters in een blanke basis die prachtig schitteren.

De mini’s die ik liet zien waren al prachtig maar ik kon het niet laten om 1 full size lak mee te nemen. En omdat deze prachtige glitters ook te mooi zijn om voor jullie achter te houden wil ik jullie hem graag laten zien. Het full size model van Let It Glitter is in tegenstelling tot de mini’s vierkant. Gevuld met 11ml i.p.v. 5ml. De ronde kwast is gelijk al is het full size model wel wat groter 😉Limitless, is een paarse holografische glitterlak in een blanke basis. En de glitters zijn echt geweldig. De lak is prima te dragen als topcoat maar met 3 laagjes ook compleet dekkend. Dat deze collectie DreamBIG heet vind ik zeer toepasselijk. Je blijft echt naar je nagels staren!Let It Glitter verkoopt haar lakken via Etsy en verkoopt ook enkele collecties via GetYourNailsDone. Ik kocht mijn lak op de SwanMarket waar ze afgelopen kerst met een kraam heeft gestaan. Ik betaalde voor deze lak €8,00
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Let It Glitter *Dream BIG – Limitless*

  1. Ohw wat issie mooi!! <3
    NailTalk onlangs geplaatst…Guestpost – DoorMariskaMy Profile

  2. Wat een sparkles, erg mooi!
    Petra onlangs geplaatst…Nails: Footsteps on a pink floor!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge