Lemon Sorbet

Pastel tinten zijn deze zomer helemaal hip. En na vele bekende en grote merken heeft ook W7 zijn eigen pastel tinten uitgebracht. Ik kon het niet laten en besloot een aantal te bestellen bij GetYourNailsDone.

Aller eerst… Er heerste een ware vloek op deze bestelling. Ik had gewoon een rot week en had een aantal leuke lakken besteld. Eindelijk kwam de postbode. Wel met de mededeling dat het naar nagellak rook… Hmm dat hoort niet. Dus zoals ik normaal al mijn pakketjes op de bank open maak besloot ik deze in de keuken open te maken. En dat was maar goed ook… Ik trok voorzichtig de envelop open en daar zag ik het al… Een kapot flesje. Hell No! Alles zat onder de nagellak. Na verder te kijken bleken van de in totaal 6 bestelde lakjes 3 finaal kapot te zijn. En alles zat eronder. Ik kon (nou ja eigenlijk was ik) wel janken.Na wat heen en weer gemail met Margo van GetYourNailsDone hebben we besloten dat ik dit allemaal weg kon gooien (immers waren de lakjes die nog heel waren vol gelopen met de kleur van de kapotte flesjes) en dat ik de bestelling nog een x toegezonden kreeg. Dit maal in een doos. En natuurlijk duurde dit ook weer langer dan anders want er zat Hemelvaart tussen. Maar die vrijdag was het dan eindelijk mijn dag! Ik kreeg een gigantische doos waar in alle lakjes die ik besteld had nog compleet en heel waren!
Om een lang verhaal kort te maken PostNL deed zijn werk weer eens op zijn eigen manier en Margo van GetYourNailsDone gaf een geweldig goede service.

Maar om nu even terug te gaan naar waar het om draait. De pastel lakken van W7 zitten in de gewone standaard flesjes zoals die van W7 bekend zijn. Groot, van glas en met een duidelijke opdruk. De inhoud is geweldig met 15ml en de kwast is smal maar wel plat.Lemon Sorbet is een pastel gele kleur met een shimmer die je pas ziet tijdens het lakken. In het flesje kon ik deze shimmer nog niet echt ontdekken. In 2 laagjes is de lak dekkend maar een 3e laagje geeft een mooier resulaat. De lak droogt wel lekker snel. Op de foto’s zie je 3 laagjes.
W7 is te koop bij de OP = OP Voordeelshop al heb ik deze pastel tinten daar nog niet gezien. Die zijn te koop bij GetYourNailsDone en kosten €2,95 per stuk.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Lemon Sorbet

 1. jeetje een ware ravage! Snap heel goed dat je daar van kon janken zou ik ook doen, wat een mooie oplossing van de shop. Deze kleur vind ik trouwens erg mooi, die gaat op mijn wishlist.
  Angelique onlangs geplaatst…L`Orèal Paris Skin Perfection Corrigerend SerumMy Profile

 2. Wat sneu voor je zeg om zo je bestelling in ontvangst te moeten nemen. Ik begrijp heel goed dat het huilen je naderende stond dan het lachen. Gelukkig heb ze het weer helemaal goed gemaakt!

  Ik vind het een mooie neon kleur geel. Zal mooi afsteken bij een gebruinde huid.
  Lonneke onlangs geplaatst…Win een paar Donchoo Diani blue suède slippers t.w.v. €79,95 via Miss Sentinelli!My Profile

 3. Wat een heerlijk zomers kleurtje! Zie er ook wel wat lime in!
  NailTalk onlangs geplaatst…P2- C’est la Vie!My Profile

 4. Oh horror! Wel echt lief dat de webshop je bestelling gewoon opnieuw heeft verzonden! Leuk kleurtje ook.
  Rani onlangs geplaatst…Kiko Milano Universal Fit Hydrating foundationMy Profile

 5. Vind het heel fijn dat we het goed opgelost hebben Wendy 🙂 En wat een ontzettend gave kleur! Inderdaad is de shimmer niet te ontdekken in het flesje. Maar op je nagels is het pure liefde!
  Margo onlangs geplaatst…Inspiratie: denim nailsMy Profile

 6. […] van de W7 lakken iets hoger i.v.m. het verzenden. De flesjes zijn wat groter en hierdoor passen ze NIET door de […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge