Laushine *RozePaars*

Helaas heeft op 1 juni GetYouNailsDone haar deuren gesloten. Helaas want ze hadden prachtige en vooral erg leuke budget producten. Had je het even minder breed dan had zij de leukste spulletjes.

Maar goed we zijn nu alweer een paar weken verder en toch wil ik jullie nog een aantal prachtige Laushine lakken laten zien dus die zullen jullie de komende tijd gewoon nog voorbij zien komen. Gewoon vooral mocht je het merk ergens treffen ga dan zeker een kijkje nemen want ze hebben prachtige kleuren.

Helaas hebben de lakken geen nummer, geen naam dus doen we het maar met de kleur. Welke eigenlijk ook wel het belangrijkste is. Deze prachtige rozepaarse tint heeft mijn hart wel een beetje gestolen. Ik vond hem er in het flesje erg dusty uitzien maar zo op mijn nagels is het een prachtige kleur. Ook voor het najaar! Met 2 dunne laagjes is de lak dekkend en hij droogt ook lekker vlot!Helaas is Laushine net als de rest van de spulletjes niet meer te koop bij GetYourNailsDone maar echt mocht je ooit ergens wat tegen komen van dit merk! Aarzel niet en ga zeker kijken (en/of zelfs kopen!)
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Laushine *RozePaars*

  1. de kleur is echt een heerlijke zomerse kleur…heel erg mooi,en natuurlijk 100 % mijn smaak..toppie!
    Petra onlangs geplaatst…Tegenwind, mijn oma en Berenklauw!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge