Laushine Pastel Pink

Waar soms je hart luchten al niet goed en leuk voor kan zijn. Soms is het zo fijn om even wat gedachtes met andere te delen op Twitter of Facebook. En soms komen daar ook nog eens hele leuke gesprekken uit voort. 

Wat een vreemd begin van een artikel he?! Nou bij deze lakken hoort dan ook gewoon die uitleg. Na een ontzettend leuk gesprek op Twitter kreeg ik de vraag of ik misschien een review wou schrijven voor GetYourNailsDone.nl. Ik was gelijk enthousiast want de lakken in deze webshop zijn goede budget toppers! Toen ik deze week dan mijn pakketje in de bus zag liggen was ik ook erg benieuwd welke lakken er in zouden zitten. Toen ik de envelop open maakte zag ik een satijnen zakje, hartjes en een kaartje. Ik zeg super leuk verpakt. In het satijnen zakje zaten de lakjes. Jemig dit zijn wel 2 kleuren die na mijn hart staan. 1 knallende groene van Safari en 1 pastel roze van Laushine. Safari ken ik al een hele tijd maar Laushine zeker niet. Ik was dan ook stiekem wel meer benieuwd naar de pastel roze lak en ik ging swatchen.De lakken van Laushine hebben een prachtig flesje met een steentje bovenaan. De inhoud van het flesje is 15ml. De kwast is niet helemaal plat maar ook zeker niet rond. Ik vind dit wel een prima kwastje om netjes mee te lakken. Wauw wat een kleur zeg. Ik ben er echt heel blij mee. Bovenstaand zie je 2 laagjes. Zie je die prachtige shimmers in de mooie licht roze kleur? En de glans die de lak ook nog eens heeft. Ik was echt verkocht. De lak droogt ook nog eens lekker snel en daarmee ben ik ook best benieuwd geworden naar de andere Laushine lakken.

GetYourNailsDone heeft natuurlijk nog veel meer prachtige lakken. De Laushine lakken kosten €3,50 per stuk. Maar voor deze kwaliteit is dat zeker een goede budget lak!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Laushine Pastel Pink

 1. Margo van gynd weet wel wat ze moet kiezen he 😀 Leuk en lief lakje! (en top review!)
  NailTalk onlangs geplaatst…NailTalk Winactie!My Profile

 2. Wat een mooierd is dit zeg, wauw! Niet alleen de kleur, maar ook het flesje is perfect!
  Kimberly onlangs geplaatst…Horloge uit blik – Giraffe o’clock!My Profile

 3. Pretty Pink !
  Isabeau onlangs geplaatst…NOTD #1My Profile

 4. […] €1,50 per stuk. Buiten Safari lakken zijn er nog tal van andere producten te koop zo ook deze Laushine […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge