Laushine *Kerstgroen*

Toen 2 weken geleden het bericht kwam dat Laushine uit de shop van GetYourNailsDone gaat. Bedacht ik me dat ik nog een prachtige lak had staan. Tijd om deze met jullie te delen.

Heel jammer dat het merk verdwijnt. Ze hebben werkelijk prachtige lakken. De flesjes zijn mooi en chique vorm gegeven. Het diamantje bovenaan het flesje doet het hem nog een beetje meer. De dop is slank van vorm en licht hierdoor erg lekker in je hand. De kwast zelf is een smalle platte kwast. Eigenlijk is het totaal plaatje gewoon perfect.Kerstgroen heb ik dit lakje genoemd. Helaas heeft het zelf geen naam (minpuntje hoor! ;)) maar een nummer kan ik ook niet echt vinden dus vind ik kerstgroen de perfecte benaming. Het is een donker groen lakje met een prachtige shimmer. Kennen jullie die pastel roze shimmer nog? Nou zo’n shimmer heeft deze lak ook. En met 2 laagjes is de lak prima dekkend en hij droogt ook nog eens super snel.ARGH! Echt zo jammer dat dit merk verdwijnt. Maar mocht je nog een lakje willen scoren?! Zou ik echt snel zijn want bij GetYourNailsDone zijn de laatste lakjes voor €1,00 te scoren. Helaas is het wel echt op = op… 🙁
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Laushine *Kerstgroen*

 1. Tjee, ik vind het wel een heel apart tintje, de glas die over de lak ligt is ontzettend mooi….Zonde dat zulke merken verdwijnen. echt jammer!
  Petra onlangs geplaatst…Zonde zonde zonde!….Uit het assortiment ..Dare to wear ..My Profile

 2. Heel mooi! Zeker jammer, ik ga heel hard op zoek of ik ze nog ergens anders vandaan kan halen. Als ik ze weer vind, hoor je het als eerste 😉
  Margo onlangs geplaatst…NOTD: Sassy SalmonMy Profile

 3. Wat een mooi lakje! Dat steentje in het flesje vind ik ook echt geweldig!
  Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…Nude Is Poppin’ nail artMy Profile

 4. Heel mooi kleurtje, heeft iets heel chique 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge