Laticia Well *319*

Eigenlijk zou vandaag een super leuke maniswap online komen. Maar door persoonlijke omstandigheden hebben we deze even uitgesteld. Misschien komt hij later deze maand nog online en anders gebruiken we dit thema volgende maand weer.

Speciaal daarom laat ik jullie vandaag een lakje zien wat ik in Spanje kocht. Toen ik het flesje zag was er eigenlijk maar 1 reden waarom ik deze mee zou nemen. Ik had immers nog nooit een flesje gezien met een inhoud van maar liefst 20ml!!

Laticia Well XXL is het merk van deze giga fles en nummer 319 is de kleur. Just call it Purple heb ik de lak maar genoemd. Ik vind het niet leuk als een lakje geen naam heeft maar je ziet het vaker bij goedkopere merken. De lak is dekkend met 2 tot 3 laagjes. Ik denk dat bij de meeste hij dekkend zou zijn in 2 laagjes maar door mijn belachelijke natuurlijke witte tips zie je deze er nog lang doorheen. De lak droogt lekker snel dus dat laagje extra kon ik wel verdragen 😉Helaas is deze mega fles niet echt te koop in Nederland. Ik kocht deze tijdens mijn vakantie in Spanje en betaalde voor deze 20ml ook nog maar €2,50. Wil je ook zo’n lakje bemachtigen? Dan hou mijn blog goed in de gaten!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Laticia Well *319*

 1. Mooie kleur! 🙂

 2. wat een onwijs mooie intens paarse kleur, geweldig!
  Petra onlangs geplaatst…Een Impuls aankoopje? Wild White Ways van Essence…My Profile

 3. Dat is nog eens een mooie paarse nagellak.
  Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…Kruidvat Spa SecretsMy Profile

 4. Dat is inderdaad een giga fles zeg, wow!! Mooi kleurtje 😀
  NailTalk onlangs geplaatst…Lacquester – The Purpletraitor en Lime Lizard LarryMy Profile

 5. […] waar ik eigenlijk nog nooit van heb gehoord. Ik liet al eerder een lakje zien van dit merk met die mega XXL fles. Dat was niet de enige die ik van dit merk mee nam. Zoals ik al vertelde tijdens de Combination […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge