Lapis

Na mijn vakantie in Egypte en Amerika ben ik nog meer verliefd geworden op de DS collectie van OPI. Wat een prachtige lakken zitten er in deze collectie en tijdens het eBay shoppen kwam ik er weer 1 tegen.

De DS collectie is een collectie die best moeilijk verkrijgbaar is en als je ze hier in Nederland al vind betaal je de hoofdprijs. Zo af en toe snuffel ik flink rond bij verschillende verkopers op eBay en zo nu en dan vind je wat. Zo ook nu weer. Lapis is een blauwe lak met enorm veel blauwe en zilveren glitters. Het flesje is gelijk aan andere OPI lakken alleen de dop is zilver i.p.v. zwart. De inhoud is ook ruim met 15ml. De platte kwast is enorm soepel.

Lapis is al dekkend in 1 dun laagje. Voor de afwerking zou je een 2 laagje kunnen aanbrengen. En hoe de lak opdroogt is werkelijk prachtig. Hij krijgt een soft matte finish en de glitters blijven prachtig zichtbaar. Hij droogt ook nog eens snel. Ook heeft de lak een hele lichte textuur ik denk dat dit door de glitters komt.

Ik ben verkocht! Wat een prachtige lak die WEER uit de DS collectie komt. Ik kocht OPI – Lapis bij deze eBay verkoper. En betaalde er $8,50 voor. Wel komen er nog verzendkosten bij. Bij meerdere lakken betaal je 1 bedrag voor alles.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Lapis

 1. wauwie 😀 die is gorgeous!
  femketje onlangs geplaatst…Vijf beautytips uit het mooie Griekenland.My Profile

 2. Ik ben dol op de DS-lakken van OPI. Dit is ook een beauty!
  Soraya onlangs geplaatst…Cupcake Polish – MiamiMy Profile

 3. wow wat een prachtige lak!
  Angelique onlangs geplaatst…EOS lipbalm Summer Fruits & Lemon DropsMy Profile

 4. […] een eBay pakketje op me te wachten. Jeuj ik ben weer helemaal blij De OPI – Lapis review is hier te lezen China Glaze – I’m A Go Glitter in combinatie is hier te […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge