Lacquester *Twister Start – Knee On Green*

Zo tijd om weer eens te gaan knallen. Want eerlijk is eerlijk ik word niet heel vrolijk van die grijze grauwe kleur buiten. En aangezien ik nog tal van prachtige Lacquester lakken heb staan besloot ik te gaan voor een knallende “zomer” kleur.

Lacquester is een Nederlands Indie merk wat echt prachtige collecties op de markt brengt. Nog niet zo lang geleden is de feestdagen collectie ook weer online gekomen. Maar aangezien ik een lange tijd niets heb kunnen doen heb ik ook nog wat zomer beauties voor je.

Twister Start – Knee On Green is een echt een knallende groene lak. BAM! In your face! Maar ik kan dat zeker wel waarderen. Net als Pink Cadillacquester is dit een neon lak uit de zomer collectie 2015. Dekkend in 2 a 3 laagjes en een super snelle droogtijd. Ook deze lak droogt niet compleet matte op.Wil jij nu in deze donkere dagen ook lekker even knallen met je nagels? Dan heb je geluk want deze Twister Start – Knee On Green is momenteel nog te koop. Voor €7,25 kun je deze lak bestellen. En als je dan toch al op de Lacquester webshop aan het rond neuzen bent, neem dan ook even een kijkje bij alle andere prachtige lakken!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Lacquester *Twister Start – Knee On Green*

  1. hele kekke kleur 😀
    femketje onlangs geplaatst…Video – Xmas Make-up Look.My Profile

  2. Heerlijk fel kleurtje! Heb ‘m ook. Love it!
    NailTalk onlangs geplaatst…Glam Polish Hypnotic Polish exclusive DecemberMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge