Lacquester *Salmonology*

Het is me al 2 maanden niet gelukt om me aan mijn project te houden. Ik heb diverse lakken en nail arts gedragen. Maar ik ben vergeten door alle drukte ze op te slaan in de juiste map. Maar om dat helemaal goed te maken een prachtige lak van Lacquester.

Caroline van Lacquester heeft dit voorjaar prachtige lakken gemaakt. Mooie pastel tinten met een vleugje extra. De ene lak heeft een neon tintje, weer een andere lak heeft mooie shimmers en de lak van vandaag heeft een prachtige macro flake.

Salmonology (ja doe maar een poging om het uit te spreken :P) is een mooie zalm oranje kleur. Warm en perfect voor het voorjaar. Maar om de warme kleur nog een extra zetje te geven bevat de lak prachtige macro gouden flakes. De lak is dekkend met 2 laagjes maar voor het gehele egale effect zou ik 3 dunne laagjes doen. Ook droogt de lak lekker vlot!Lacquester lakken zijn alleen te koop via haar eigen site. Er komen regelmatig nieuwe collecties. De lakken kosten normaal gesproken tussen de €6,95 en de €9,00. Ook heeft ze een aantal lakken in de sale. Dus neem zeker eens een kijkje!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Lacquester *Salmonology*

  1. Wat een heerlijk kleurtje, en de flakes geven net dat beetje extra aan de lak.
    Dailynailsart onlangs geplaatst…Tsunami Gradient.My Profile

  2. Wat een lief kleurtje om te zien, het heeft iets heel bijzonders, deze zalmkleur, die zie je heel erg weinig volgens mij…
    Petra onlangs geplaatst…Monday manicure ..I scream nails …My Profile

  3. Oh die shimmer! Heel mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge