Lacquester *Rosington*

Ken je dat? Het gevoel dat als je een lak ziet dat je denkt dat ie speciaal voor jou gemaakt is? Niet dat dit het geval is bij deze lak maar bij het zien van deze lak van Lacquester kon ik alleen maar denken ‘JIJ BENT VAN MIJ’

Caroline van Lacquester maakt prachtige lakken en heeft een magische heksen ketel ergens staan lijkt het wel want alles wat ze eruit haalt is werkelijk prachtig. En via haar facebook groep kun je echt al het prachtige tijdens het proces volgen.

Rosington, is een geweldige neon roze lak met een prachtige violet glans. Ik werd opslag verliefd toen ik de lak zag. Helaas door mijn van nature erg witte tips blijf je ze een beetje zien door de lak heen. Ik gebruikte 3 laagjes en vind de kleur prachtig en intens. De lak droogt lekker vlot dus die 3 laagjes waren geen probleem.Lacquester lakken zijn te koop via haar eigen webshop. Rosington is nog te koop en kost €7,50 per stuk. En als je dan toch al aan het rond kijken bent vergeet dan zeker niet de rest te bekijken want die magische heksenketel staat echt ergens. 😉
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Lacquester *Rosington*

  1. Nou inderdaad, kon gemaakt zijn voor je! Prachtig!
    Miriam – nailtalk onlangs geplaatst…Heavenly Raiment Nail ArtMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge