Lacquester *Pinkertone Agency*

Vorige week liet ik jullie de ingezonden nail art zien voor de nail art challenge van Lacquester. Ik gebruikte toen als basis Pinkertone Agency en vond het tijd voor een uitgebreid artikel over deze mooie roze lak.

Dat ik gek ben op roze dat doet jullie niet meer verrassen denk ik. Maar soms zie ik een roze kleur waarbij ik alleen maar kan denken Jaaaaa en soms zelf ook echt Neeeeeeeeeeeeh Nooit! Oftewel niet alle roze kleuren zijn aan mij besteed. Toen ik swatches zag van Pinkertone Agency was ik echt in de war. De kleur was niet echt mijn knallende hier ben ik roze maar hij was ook echt niet zoetsappig zacht baby roze.

Pinkertone Agency is een pastel roze lak maar heeft een subtiel vleugje neon in zich. Ook bevat de lak nog een subtiele shimmer die ik helaas weinig terug zag op de nagels. Ik had wel 3 laagjes nodig om de lak dekkend te krijgen maar het voordeel is dat de lak super snel droogt.Pinkertone Agency kocht ik via de webshop van Lacquester. Hier verkoopt ze prachtige lakken uit prachtige collecties waar voor ieder wat wils tussen zit. Per lak betaal je €7,25 maar voor de wat exclusievere lakken uiteraard net wat meer. Momenteel heeft ze nu een prachtige turquoise holografische lak waarvan €6,00 word gedoneerd aan het goede doel: Dierenthuis. Wanneer je hem besteld zou je ook een extra donatie kunnen doen om zo nog meer dieren een nieuw en goed thuis te geven.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Lacquester *Pinkertone Agency*

 1. Deze lak past echt zo goed bij jou!
  lief kleurtje!
  NailTalk onlangs geplaatst…Let it Glitter – Fall Collection – Purple RainMy Profile

 2. wat een aparte kleur, ongelofelijk dat daar soms zo een groot verschil in kan zitten….
  Petra onlangs geplaatst…Fris en apart geurend ? Etos doucheproducten …!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge