Lacquester *Pink Cadillacquester*

Jemig! Shame On Me! Ik vond zomaar in mijn nog te swatches bak zomer lakjes van Lacquester. Dus jullie zullen de komende tijd een overload aan Lacquester voorbij zien komen.

Want eerlijk is eerlijk buiten de zomer lakjes die ik tegen kwam heb ik ook de najaarscollectie nog staan. En komt er binnenkort alweer de feestcollectie online. HELLUP!! Ach het zijn allemaal prachtige lakken dus ze zijn het zeker waard.

Pink Cadillacquester is echt een lakje die echt sowieso nooit meer mag ontbreken in mijn stash! Wow wat een ontzettend gave neon roze lak. Perfect te laken, fijne formule en goed dekkend. Want deze knallende flitsende roze lak is dekkend met 2 laagjes en droogt daarna super snel en niet matte. Wat je wel gewend bent van de meeste neon lakken. Op mijn ringvinger heb ik nog een klein doodskopje gestempeld voor de afwisseling.Zo jammer dat deze wat naar achter zijn gekomen de afgelopen weken. Want dit is echt en lak die ik met veel plezier draag! Ik hou van zulke roze lakjes! Dank je Caroline voor het maken van deze beauty!

Wil jij ook een prachtige lak van Lacquester bemachtigen? Check dan haar webshop en kijk zeker eens rond. De prijzen van de lakken verschillen tussen €7,50 en €8,25.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Lacquester *Pink Cadillacquester*

 1. ik moet ook eerlijk bekennen dat ik nog wat zomer lakken heb staan van lacquester die nog niet online zijn gekomen….
  maar net wat je zegt ze zijn zo mooi dat ze ook prima in de herfst/winter kunnen.
  Daphne onlangs geplaatst…Kiko: #267.My Profile

 2. de kleur is heel erg mooi, jammer vind ik de wat mattere finish wel, maar dat is natuurlijk gewoon een kwestie van smaak
  Petra onlangs geplaatst…500ste bla bla bla babbel …winactie!My Profile

 3. Herfst of niet, deze kan altijd 😀
  Hij is gaaf, vind het doodshoofdje er heel tof bij!
  Jij bedankt voor je enthousiasme ♥ en het vertrouwen.

 4. Leuk leuk leuk! Lekker fris weer eens zo’n neon voorbij te zien komen 🙂
  NailTalk onlangs geplaatst…Hema Long Lasting 44My Profile

 5. […] een echt een knallende groene lak. BAM! In your face! Maar ik kan dat zeker wel waarderen. Net als Pink Cadillacquester is dit een neon lak uit de zomer collectie 2015. Dekkend in 2 a 3 laagjes en een super snelle […]

 6. […] een paar weken geleden liet ik jullie 2 knallende neon lakken van Lacquester zien. De roze Pink Cadillacquester en de groene Twister Start – Knee On Green. Toen ik deze 2 lakken naast elkaar had staan bedacht […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge