Lacquester *Meet Mr. Grey*

Hoeveel mooie Lacquester lakken nog in mijn stash komen kan ik geen antwoord op geven. Wel weet ik, dat welke lak ik tot nu toe heb opgehad gewoon geweldig zijn.

Lacquester is een Nederlands Indie merk wat mooie collecties maakt in veel verschillende kleuren en combinaties met glitters en shimmers. De flesjes zijn vierkant en gevuld met 10ml. En de smalle platte kwast lakt prima.

Meet Mr Grey doet mij natuurlijk meteen denken aan de boeken en de film ‘50 shades of grey‘. De mooie donkere grijze creme lak met een minimale gouden glitters is gewoon super. Moet wel eerlijkz eggen dat de gouden glitters op de nagel een beetje wegvallen maar het idee is zeker leuk! Meet Mr Grey is dekkend met 2 laagjes en droogt lekker snel. En ja ik zie hier wel iets in van Mr Grey 😉Lacquester lakken zijn te koop via haar eigen site. Hier komen regelmatig nieuwe collecties op te staan. De lakken van Lacquester liggen tussen de €6,95 en de €9,00.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Lacquester *Meet Mr. Grey*

  1. de lak is onwijs mooi om te zien, verrassend!
    Petra onlangs geplaatst…Montagne Jeunesse: Cucumber Peel Off Masker …My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge