Lacquester *Lakje Lapis Lazuli*

Zoals ik al aangaf komt er een overdosis Lacquester de komende tijd. Sorry hiervoor! Maar vergeef het me als het een aanslag op je portemonnee gaat worden.

Vandaag wil ik jullie de basis lak uit mijn Stars In The Sky nail art laten zien. Wederom een prachtige lak die uitstekend is samengesteld door Caroline aka Lacquester. Want ze weet altijd precies de juiste hoeveelheid ergens van bij te voegen zodat de lak toch weer speciaal is.

Lakje Lapis Lazuli, is een moeilijk te omschrijven kleur. Ikzelf zou hem omschrijven als blauw met paarse gloed maar hij zou het ook net zo goed andersom kunnen zijn. Hoe dan ook hij is mooi. Hij bevat flakes, glitters en heeft ook nog een iet wat holografisch tintje. Ik vind deze lak erg fijn en lakt prima. Met 2 laagjes is de lak dekkend en hij droogt ook nog eens super snel.Zie je die glans? Dat is de lak zelf! Ik heb geen topcoat gebruikt. Door de paarse gloed en al de andere extratjes is het een lak die je niet snel ziet. Ik vind hem prachtig en zeker zijn geld waard. Ben je nu ook benieuwd geworden naar wat voor moois Caroline aka Lacquester nog meer maakt. Neem dan snel een kijkje in haar webshop. De prijzen verschillen van €7,50 tot €8,25 per lak.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge