Lacquester *Katy Did Pink*

Ow waar ga ik beginnen over deze lak. Eens even denken, het begin. Toen ik de aller eerste swatches van deze lak voorbij zag komen wist ik dat ik deze MOEST hebben. Soms heb je dat gevoel gewoon.

Lacquester maakt mooie lakken en veel lakken hebben een hoog ‘want it’ gehalte. In een korte tijd heb ik best wel wat lakken van Lacquester verzameld en vind ze stuk voor stuk allemaal even mooi. Maar ik denk dat deze lak toch wel mijn favoriet is. Of toch… Nee deze is het met kop en schouders er boven uit!Katy Did Pink, een prachtige neon koraal roze basis lak met gouden shimmers. Echt alles is mooi aan deze lak. De lak is dekkend met 2 laagjes. De substantie is iets dikker dan ik gewend ben van Lacquester lakken maar de lak lakt heerlijk. De lak droogt ook lekker snel dus wat wil je nog meer! Jullie konden dit plaatje al zien in een combinatie met de gouden flakies holo topper. Maar deze lak alleen is net zo mooi! WAUW! Ik hoop dat Caroline van Lacquester nog veel van dit soort prachtige plaatjes gaat maken! Lacquester lakken zijn te koop via haar eigen shop en per lak betaal je €7,25
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens mijn vakantie in Amerika kwam het bericht dat Caroline van Lacquester haar herfst collectie ging lanceren. Oke, samen met mijn moeder even de lakken bekeken en een bestelling geplaatst. Helaas duurde het iets langer dan normaal maar vorige week lagen ze dan echt in de bus.
 • GlamPolish is een merk waar ik toch al een aantal lakken van heb. Maar op de 1 of andere manier is er nog maar 1 online gekomen. En hoe kan ik deze lakken nou achterhouden voor jullie! Shame on me!
 • Een lak die ik al vaker voorbij zag komen en helemaal geweldig vind maar nu via een blogsale op de kop heb kunnen tikken. Dus tijd om deze lak met jullie te delen zodat jullie ook kunnen mee genieten.

Leave a comment to Lacquester *Katy Did Pink*

 1. Ik heb deze ook, en ondanks dat ik geen groot fan ben van de kleur roze vind ik deze toch echt wel heel erg mooi. En inderdaad wat je zegt: de lakken van lacquester hebben een heel hoog hebben gehalte.
  Dailynailsart onlangs geplaatst…BoHo: BOHO Green.My Profile

 2. Ik vind het ook echt een beauty! Die shimmer er in is geweldig 🙂
  NailTalk onlangs geplaatst…Review PolishAholic Fruit Fimo en Feather Decals – Nail ArtMy Profile

 3. deze lak is inderdaad heel mooi, zeker door de kleine schimmertjes erin….ik ben wel nieuwsgierig naar de lakken van dit merk, ze zien er altijd erg mooi uit!
  Petra onlangs geplaatst…Unboxing: Dinja’s high tea pakket …My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge