Lacquester *Early Amethyst*

Zo zijn jullie weer een beetje bijgekomen met het rustige Orly lakje van gisteren? Mooi, dan gaan we namelijk nu gewoon weer door met het Indie Glitter geweld!

Lacquester is natuurlijk ondertussen wel bekend hier op mijn blog. Het Nederlandse Indie merk wat gewoon prachtige lakken maakt. Wil je op de hoogte zijn van de creaties die Caroline (aka Lacquester) maakt voor ze nog te koop zijn. Check dan even de Facebook pagina.

Early Amethyst is een prachtige paarse lak. De lak zit vol flakes en heeft ook nog eens holografisch tintje. Ik had bij deze lak wat moeite met de substantie. Heb ik eerlijk gezegd nog niet eerder gehad met lakken van Lacquester. Met 2 laagjes was de lak prima en super mooi dekkend.DSC_1254-BorderMakerHet is wederom een prachtige combinatie aan ingrediënten. En de wat lastigere substantie was ik meteen vergeten na het zien van deze prachtige lak op mijn nagels. Ben je na het zien van de foto’s ook benieuwd hoe deze lak op jou nagels staat? In de Lacquester shop kun je prachtige lakken shoppen. Early Amethyst kost €7,50 per stuk.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Lacquester *Early Amethyst*

  1. wauw, mooi Amethyst is zeker niet lelijk….helemaal niet met zulke shimmers erin…wat een plaatje om te zien op je nagels…
    Petra onlangs geplaatst…Review: Biomed..probleem specifieke creme….Fresh eyes…My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge