Lacquester *Dragon Shield – Group Costom*

Vandaag een hele speciale lak. Namelijk een group costum van Lacquester. Een lak speciaal gemaakt voor leden van de Facebook groep. Nou en speciaal is ie!

Toen ik de lak thuis kreeg was ik echt helemaal verliefd. Hij zag er wat bruinig uit zo op het eerste gezicht maar na wat verder bestuderen van dit prachtige goedje in het flesje gaf me een andere kijk op de lak.

Dragon Shield is gewoon prachtig. Ik heb echt zoveel foto’s gemaakt van het flesje en de lak. Hij blijft steeds veranderen van kleur en hij is gewoon zo mooi. De basis is blauw en hierin zit een geweld aan UCC flakes die veranderen van brons, koper, goud, rood, fuchsia en groen. En als kers op de taart bevat de lak ook nog een prachtig holografisch effect. Met 3 dunne laagjes is de lak dekkend en droogt de lak ook nog eens lekker snel. Hou je vast want er komt nu een overload aan foto’s!Wil jij ook zulke prachtige group costom lakken bezitten? Meld je dan zeker eens aan in de Lacquester Facebook Group. Hier kun je gezellig mee kletsen over prachtige lakken die Caroline maakt.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens mijn vakantie in Amerika kwam het bericht dat Caroline van Lacquester haar herfst collectie ging lanceren. Oke, samen met mijn moeder even de lakken bekeken en een bestelling geplaatst. Helaas duurde het iets langer dan normaal maar vorige week lagen ze dan echt in de bus.
  • GlamPolish is een merk waar ik toch al een aantal lakken van heb. Maar op de 1 of andere manier is er nog maar 1 online gekomen. En hoe kan ik deze lakken nou achterhouden voor jullie! Shame on me!
  • Een lak die ik al vaker voorbij zag komen en helemaal geweldig vind maar nu via een blogsale op de kop heb kunnen tikken. Dus tijd om deze lak met jullie te delen zodat jullie ook kunnen mee genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge