Lacquester *Dragon Heart*

2 weken geleden konden jullie al de eerste lak zien uit de Lacquester Mid Winter collectie en vandaag laat ik jullie de volgende zien. Welke ook zeker niet de minste is.

Na Barbie’s Revenge was ik eigenlijk al klaar met deze collectie. Die lak had alles wat ik wou. Toch besloot ik nog enkele meer te bestellen en eerlijk daar heb ik zeker geen spijt van. Alle lakken zijn stuk voor stuk zo mooi!

Dragon Heart, is echt een geweldige mooie lak. De paarse iet wat jelly achtige basis zit vol met prachtige flakes. De flakes hebben prachtige color shifts van groen, brons, koper, goud, rood en fuchsia. De lak is dekkend in 2 laagjes en droogt vrij snel!Dragon Heart is 1 van de lakken uit de Mid Winter collectie van Lacquester. Ik denk dat het zelfs wel de lak is uit deze collectie. Al is het voor mij nog steeds Barbie’s Revenge. Dragon Heart is iets duurder dan de andere lakken en voor deze lak betaal je €8,00. Je kan deze en alle andere prachtige Lacquester lakken shoppen in haar eigen webshop!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Lacquester *Dragon Heart*

  1. Ik heb hem ook, het is echt een beauty!
    Lonneke onlangs geplaatst…Gastartikel | Nail art met Pink Gellac op Doormariska.nlMy Profile

  2. Prachtige lak! Ik hoop ‘m ook gauw te dragen 😀
    Nailtalk onlangs geplaatst…Femme Fatale Fields of Treasure & Lantern LightsMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge