Lacquester *Christmas Glitters*

Whoehoe! Eindelijk waren ze daar. De prachtige kerst collectie van Lacquester. Een 3 hele mooie kerst kleuren en 2 fantastische glitter lakken. De kleuren liet ik voor wat het was maar de glitterlakken MOEST ik hebben!

Zoals jullie de afgelopen tijd hier wel hebben kunnen zien is dat ik enorm fan ben van het Nederlandse indie merk Lacquester. Ze maakt prachtige lakken in allerlei finishes. Deze 2 glitterlakken bevatten genoeg gouden glitters maar ook een overload aan holografische glitters. Gewoon een heel groot hebbe hebbe hebbe gehalte!

Sjampoepel is de gouden van het stel. De gouden basis zit bom vol glitters en holografische glitter. Deze glitterlak is al dekkend in 2 laagjes en heeft een heel lichte textuur. Dit is natuurlijk te verhelpen door een laagje topcoat. Wel droogt de lak lekker snel en kan je snel door met een nail art.Dan hebben we nog Rosé Gold. Deze prachtige rosé gouden basis lak met nog meer gouden glitters en wederom holografische glitters is net als Sjampoepel dekkend met 2 laagjes. Ik kon bij deze lak geen lichte textuur voelen maar ik durf niet te zeggen of dat ze allemaal textuur vrij zijn. Wel droogt deze lak ook lekker snel.Ik ben echt fan van deze glitterlakken. Want ze zijn mooi, hebben geen gekke ophopende bobbels, zijn makkelijk te lakken en het mooiste van alles het verwijderen is geen ramp en gaat gemakkelijk.

Ben je na het zien van de lakken net zo’n stuiterbal als mij geworden toen ik ze voor het eerst zag? Dan kan je deze prachtige lakken shoppen in de Lacquester Webshop voor €7,50 per lak. En daarna kijk eens verder in de shop want er staat nog veel meer moois :).
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Lacquester *Christmas Glitters*

  1. Ohhh, die rose golf vind ik onwijs mooi….echt heel bijzonder met de kleine gouden extra glittertjes, mooi en feestelijk om naar te kijken op je nagels
    Petra onlangs geplaatst…W7, Double act, Bronzer & Highlighter powderMy Profile

  2. […] had nog de mooie Sjampoepel van Lacquester op mijn nagels. Dit liet ik een nachtje goed drogen. Nu kan ik tenminste goed en […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge