Lacquester *Blue Matter*

Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een lakje van Lacquester. Een lakje uit de Mid Winter collectie die met het prille voorjaarszonnetje werkelijk prachtig is.

Caroline aka Lacquester is echt een heldin als het gaat om speciale lakjes. Ze hebben allemaal gewoon iets bijzonders. En zijn daarom ook super mooi. Eigenlijk wil ik jullie gewoon heel snel laten zien hoe deze beauty eruit ziet!Blue Matter is een prachtige donkere blauwe lak die eigenlijk perfect is voor alle seizoenen. Dankzij het sterke holografische effect schittert de lak perfect in de zon. Ook in de schaduw is de lak prachtig. Met 2 laagjes is de lak dekkend en de droogtijd is ook super! Helaas was de zon ver te zoeken toen ik de swatches aan het maken was. De foto’s zijn dan ook met flits gemaakt.Lacquester heeft prachtige lakken en er komen ieder keer weer prachtige nieuwe lakken bij. Blue Matter en nog vele andere mooie lakken kun je shoppen in haar eigen webshop. De prijs van de lakken verschillen tussen de €7,50 en de €8,25.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens mijn vakantie in Amerika kwam het bericht dat Caroline van Lacquester haar herfst collectie ging lanceren. Oke, samen met mijn moeder even de lakken bekeken en een bestelling geplaatst. Helaas duurde het iets langer dan normaal maar vorige week lagen ze dan echt in de bus.
  • GlamPolish is een merk waar ik toch al een aantal lakken van heb. Maar op de 1 of andere manier is er nog maar 1 online gekomen. En hoe kan ik deze lakken nou achterhouden voor jullie! Shame on me!
  • Een lak die ik al vaker voorbij zag komen en helemaal geweldig vind maar nu via een blogsale op de kop heb kunnen tikken. Dus tijd om deze lak met jullie te delen zodat jullie ook kunnen mee genieten.

Leave a comment to Lacquester *Blue Matter*

  1. Prachtig! Wat jammer van de zon. Je swatches zijn ook geweldig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge