Lacquester *Blue Bent & Iris*

Lacquester is een Nederlands indie merk. Ik volg haar al een aardige tijd op diverse social media. Afgelopen weken kwam de lente collectie online en ik besloot na al die mooie foto’s en goede verhalen toch iets te bestellen.

Geen idee welke lakken ik zou bestellen. Ik bestelde wat oudere lakken en een paar nieuwe uit de lente collectie. Prachtige pastel tinten met mooie shimmers. Toen de lakken eenmaal werden bezorgd was ik echt nieuwsgierig. En op het eerste gezicht zag ik inderdaad al die mooie foto’s in de lakken terug. De vierkante flesjes met een duidelijke naam sticker is gevuld met 10ml. De smalle platte kwast lakt lekker en soepel.

Blue Bent is een pastel blauwe lak met prachtige blauwe shimmers. Tijdens het swatchen zag ik dat de lak meerdere kleuren blauwe shimmers heeft maar echt zo mooi en subtiel! Blue Bent is dekkend met 2/3 laagjes afhankelijk van hoe dik je laagjes zijn. De lak droogt wel lekker snel!

Iris is een topcoat die bestaat uit diverse maten clear holografische glitters. Ik lakte over beide lakken 1 laagje van deze topcoat en op mijn ring en middel vinger deed ik er nog een laagje matte topcoat over heen voor een nog toffer effect. Ik ben echt enorm blij met deze lakken en ik ben benieuwd wat voor moois Caroline van Lacquester nog gaat maken. De lakken zijn te koop via haar eigen site. En de prijzen van de lakken verschillen maar liggen ongeveer tussen de €6,95 en de €7,95.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Lacquester *Blue Bent & Iris*

 1. Wat een shimmers en sprakles, ontzettend leukom naar te kijken…
  Petra onlangs geplaatst…Nieuw gekocht: Essence the gel….PastelsMy Profile

 2. Ahhh heel mooi geworden zo Wendy!
  Toen ik hem maakte twijfelde ik zo… Licht blauw, saaier wordt het niet in mijn ogen.
  Maar omdat ik er neon blauw en shimmers in gebruikt heb spreekt hij toch en is niet flets en vaal. Al helemaal niet als de zon schijnt.
  Met de IRIS erbij schittert hij helemaal mooi 😀

  Bedankt voor het vertrouwen en hopelijk heb je veel plezier van de lakken.
  Caroline aka Lacquester onlangs geplaatst…Kies verstandig, kies kleur 😛My Profile

 3. Apart van elkaar leuk, maar ook zeker samen. Cute!
  NailTalk onlangs geplaatst…Essie – Where’s My Chauffeur?My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge