Lacquester *Barbie’s Revenge*

Mensen die mij kennen en zelfs de sporadische bezoeker weet gewoon dat ik een liefde voor roze heb. Het liefst zo knallend mogelijk. En wat is er nou nog mooier dan een knallende neon roze lak? Juist een knallende neon roze holografische lak! En vandaag heb ik er 1 voor jullie.

Ik ben echt al heel lang op zoek naar zo’n lak. Vaak zijn ze licht roze of wel knallend roze maar niet echt het neon. Of ze zijn net een tikkeltje te warm. Eigenlijk is er altijd wel wat en zijn ze net niet neon holo roze genoeg. Tot dat de nieuwe collectie van Caroline 2 weken geleden online kwam!

Barbie’s Revenge, is dus zo’n knallende neon roze holografisch lak. En jemig ik ben al verliefd sinds ik de eerste swatches voorbij zag komen. Het was toch nog even spannend hoe de lak in het echt zou zijn. Maar niets is minder waar. Met 2 laagjes is de lak dekkend, knallend roze en prachtig holografisch. De lak droogt snel en heeft een mooie glans. Ook heeft deze lak nog een leuke verrassing in petto!Ben je net zo enthousiast als mij? Dan zou ik niet twijfelen als ik jou was. Klikkerdeklik naar de Lacquester webshop en shop deze en alle andere mooie lakken die Caroline aka Lacquester maakt. Per lak betaal je zo’n €7,50 en voor de wat exclusievere lakken soms net wat meer.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge