Lacquester *2 Faced Cherries*

Tijdens mijn vakantie in Amerika kwam het bericht dat Caroline van Lacquester haar herfst collectie ging lanceren. Oke, samen met mijn moeder even de lakken bekeken en een bestelling geplaatst. Helaas duurde het iets langer dan normaal maar vorige week lagen ze dan echt in de bus.

Over sommige dingen in je leven heb je weinig te zeggen dus enorme respect voor Caroline. Dat als eerste!! Dan de lak :P. De herfst collectie had een aantal prachtige lakken en ik koos er 2 uit deze collectie en nog een andere lak. Eigenlijk hebben alle lakken wel wat speciaals maar van de ene finish hou je meer dan van de andere.

2 Faced Cherries, is een prachtige cherry rode kleur met een vleugje bordeaux. De lak heeft prachtige flakes in de kleuren rood, goud en koper. Ook bevat de lak een mooie rode/paarse shimmer en er zou een holografische finish in moeten zitten. Helaas heb ik laatst genoemde niet echt gezien. Maar het maakt de lak zeker niet minder mooi 😉 Met 2 laagjes is de lak dekkend en droogt ook lekker snel.2 Faced Cherries is te koop via de Lacquester webshop. Wil je alles over dit geweldige indie merk weten en wil je iedere collectie op de voet volgen? Like dan even haar facebook pagina! 2 Faced Cherries kost €8,50 per stuk.
Wendy Liefs

You might also like:

  • GlamPolish is een merk waar ik toch al een aantal lakken van heb. Maar op de 1 of andere manier is er nog maar 1 online gekomen. En hoe kan ik deze lakken nou achterhouden voor jullie! Shame on me!
  • Een lak die ik al vaker voorbij zag komen en helemaal geweldig vind maar nu via een blogsale op de kop heb kunnen tikken. Dus tijd om deze lak met jullie te delen zodat jullie ook kunnen mee genieten.
  • Tux Polish is een merk wat ik al diverse keren voorbij zag komen op Instagram en andere Social Media. Toen er een tijd terug een kortingscode actief was besloot ik enkele lakken te bestellen.

Leave a comment to Lacquester *2 Faced Cherries*

  1. […] week konden jullie 2 Faced Cherries van Lacquester al zien. Aangezien de lak een prachtige gouden gloed door de flakes en shimmers […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge