La Femme Beauty

Gister konden jullie mijn Halloween nail art zien. Hier gebruikte ik een witte lak als basis. Welke witte lak ik graag gebruik laat ik jullie vandaag zien.
La Femme Beauty is een goedkoop merk die een aantal erg mooie lakken heeft. Lang geleden kocht ik deze witte lak. En ik ben er nog steeds erg blij mee. Hij werkt gewoon lekker en zeker als basis onder een nail art.

Het potje ziet er ook goedkoop uit. Het merk en de naam van de lak is gewoon een sticker die erop is geplakt. Het potje bevat wel 15 ml en de kwast is een gewone kwast die wel wat meer haren bevat dus iets dikker is dan standaard. De dop is lang en rond, zilver plastic maar werkt wel lekker. 


Deze lak dekt gewoon in 1 laagje. Nou dat is als basis voor een nail art gewoon een must want er komt immers nog genoeg over heen. Hij droogt wel goed op. Ik gebruik als basis voor mijn nail art atijd standaard mijn Dry Spray. Dan is het gewoon net wat sneller uitgehard.

Ik heb hem al heel lang en wat hij mij ooit kostte weet ik niet meer. Waar ze te koop zijn ik heb deze geloof ik ooit op een braderie gekocht. Dus duur zijn ze niet. Mocht je ze ooit tegen komen deze lakken zijn wel enorm fijn en aan te raden.

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to La Femme Beauty

  1. Ziet er goed uit zeg! Mocht ik hem tegenkomen ga ik hem ook zeker nemen want een goede witte lak heb ik nog niet:-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge