L.O.L


Over de vernieuwde Essence kan ik niet heel veel meer vertellen. Dit staat al sinds September in de winkels en iedereen heeft het ondertussen al gezien dat de flesjes groter en mooier zijn. Uit het vernieuwde assortiment heb ik ook nog niet extreem veel lakjes. Ik kijk er iedere x wel maar ik heb het idee dat de lakjes niet meer echt speciaal zijn. Af en toe springt er wel een kleurtje uit zo ook L.O.L.


L.O.L. is een mooie limoengroene kleur die echt opvalt. Het flesje heeft mooie rondingen en bevat 8ml. De kwast is breed en soepel. Doordat hij wat soepeler is lakt hij wel prettig maar ik ben meer fan van de smalle kwasten.


De lak is dekkend in 2 laagjes en droogt enorm snel. Door de gel finish geeft het een prachtige glas als hij droog is.


Ik vind het een mooie felle kleur die zeker niet misstaat. 

De Essence Colour & Go lakken zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister en kosten €1,69.
Hiermee heb je prachtige lakken voor relatief weinig geld.

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to L.O.L

  1. Ohhh lekker knallen met die nagels hihi. Ik heb ze heel braaf en kerstig donkergroen, kom jij aan met bijna neon, geweldig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge