Koningsdag

Wendy Nail ArtSorry Sorry Sorry! Waarvoor? Nou dit artikel stond voor vanmorgen eigenlijk gepland maar er was wat mis gegaan waardoor jullie deze nail art nu pas zien als jullie thuis komen van al het feesten!

Vandaag is het dan zo ver de eerste echte Koningsdag. Voor ons niet echt een speciale dag ofzo. Wouter moet werken en ik ga mee en verder… Geen idee! We worden denk ik een beetje oudbollig en hebben niet meer zo’n zin om de drukte op te zoeken… En een rommelmarkt aflopen zie ik niet zitten… Ik heb zelf rommel genoeg 😉 Speciaal voor deze dag maakte ik een leuke watermarble.Ik wens jullie nog een fijne avond en tot het WK met al het oranje, rood-wit-blauw! Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Koningsdag

 1. Ondanks dat het wat later is geworden dat je nagels online kwamen, zijn ze wel erg leuk geworden

 2. Woah mooi! ♥
  femketje onlangs geplaatst…NOTD 26/4; Naked On Kingsday!My Profile

 3. Hij is leuk geworden! 😉 Fijne avond.
  Mandy onlangs geplaatst…Koningsdag nailartMy Profile

 4. Wat een geweldige nailart! Hij is echt heel mooi gelukt!

 5. Wauw, één van de mooiste koningsdag nail arts die ik tegenkwam vandaag 🙂

 6. Vind het een toffe art, past goed bij je
  Angelique onlangs geplaatst…Opgemaakt april 2014My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge