Kleancolor *Black Hole*

Sommige lakken zijn echt schandalig achterin mijn Helmers gekomen. Een aantal lakken van Kleancolor behoren aan dit rijtje van schandaligheden. Maar met opruimen kwam ik een paar plaatjes tegen die ik zeker weer verder naar voren ga schuiven. Nu het weer wat donkerder word is dit een perfecte lak.

Kleancolor is een merk met prachtige lakken voor lage prijsjes. Helaas belanden ze vaak in een vergeten hoekje. En het is eigenlijk gewoon echt zonde. Want voor een klein prijsje heb je grote flesjes met een inhoud van 15ml. De smalle platte kwast lakt erg fijn en is soepel.Black Hole is een super mooie donkere paarse, aubergine achtige kleur met enorm veel gouden shimmers. Hierdoor krijgt de lak een prachtige glans. Met 1 dikke laag is de lak al dekkend. Persoonlijk vind ik het fijner om 2 dunne laagjes aan te brengen. Hierdoor droogt de lak ook sneller dan met 1 dikke laag. Kleancolor is o.a. te koop bij PolishAholic. Daar betaal je voor Kleancolor lak €3,50. Ik zeg een prima prijs kwaliteit verhouding. Want vergeet niet dat je voor die prijs ook maar liefst 15ml krijgt.

Wendy Liefs

.

 

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Kleancolor *Black Hole*

 1. Wat een beauty! <3
  NailTalk onlangs geplaatst…Essie and SallyMy Profile

 2. wat een prachtige tint, ik vind hem wel heel erg geschikt voor rond de feestdagen…
  Petra onlangs geplaatst…Douglas Absolute Lipgloss ….Summer Affair!My Profile

 3. Wauw, heel mooi! Perfect voor de herfst en winter!
  Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…Greenland Milky Shower Cream – Almond Milk & LotusMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge