Kismet

Al tijden zijn ze mijn favoriete holografische lakken. Toen ik naar buiten keek en zag dat de zon scheen, de bloemen bloeien en dat de bomen weer heerlijke groene blaadjes krijgen kon ik maar 1 lak denken.

Color Club heeft na mijn idee met de Halo Hues lakken (zowel de 2012 als de 2013 collectie) echt super lakken bedacht. Ze zijn mega holografisch en alle kleuren zijn prachtig. Kismet is de groene lak uit deze collectie en met al dat beginnend groen buiten voor mij de perfecte voorjaarslak. De flesjes zijn ook best groot en zijn gevuld met 15ml. Hier kun je dus lang mee vooruit. De ronde soepele kwast is recht afgesneden en lakt lekker.

Kismet is dekkend in 2 laagjes en door de dunne substantie droogt ie ook nog eens vrij snel. En ja zon of geen zon het holografische effect is mega!

DSC_4313-BorderMaker DSC_4314-BorderMaker DSC_4315-BorderMaker

Diverse webshops zoals PrettyPolish en Nailways hebben deze lakken nog en kosten ongeveer €9,99 per stuk.

Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Kismet

  1. holy moly die is gaaf 😀

  2. Wauw! Die is echt te gek!

  3. Bijzondere holo kleuren in zo’n zacht kleurtje. Weet niet of ik t logisch zeg haha, hoop dat je het snapt ;-P

  4. Wat een prachtige holo maar de kleur is niet zo mijn ding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge