King of Greens

Ondanks dat het buiten ver te zoeken is het groen vond ik het tijd voor dit kleurtje op mijn nagels. King of Greens is een lakje van Catrice en ik vond de kleur erg vrolijk en deed me denken aan de groene bomen. Helaas moeten we deze Kings nog even missen.
Catrice gaat het assortiment vernieuwen. Dit doen ze 2x per jaar. In het voorjaar en in het najaar. Het voorjaar komt er weer aan dus tijd voor wat veranderingen en kortingen! Toen ik las dat alle Catrice lakjes 50% afgeprijsd waren door de assortiment wissel ben ik wat lakjes gaan inslaan en ook deze King of Greens behoorde tot mijn vangst.

Het is een mooie groene lak met prachtige minuscule shimmers. Het flesje is gevuld met 10 ml en de kwast is breed. Ik vind ze persoonlijk net iets te breed. De kwastjes van Essence zijn net wat smaller en kan ik dus ook net wat beter mee over weg.


Ik heb King of Greens dekkend gekregen in 1 laagje en hij droogde ook lekker vlot. Ik heb hem 2 dagen gedragen daarna eraf gehaald voor wat anders. Maar hij zat er nog prima verzorgd op. Eigenlijk was het eraf halen nog niet eens nodig.


Catrice is te koop bij Kruidvat en Trekpleister en kost normaal €2,69. Als je nog wat lakjes wil van Catrice kun je nu je slag slaan want alle lakjes zijn 50% afgeprijsd.

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to King of Greens

  1. Wat een mooie kleurtje groen! Best fijn dat ze nu in de aanbieding zijn haha

  2. Super goed idee Wendy, want nu duik ik toch ook ff mijn la in… Anders morgen aanschaffen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge