KIKO *Progressive Red*

Vandaag weer eens een prachtig lakje van KIKO. Ik moet echt even door mijn To Do bak heen want er staan nog te veel mooie lakken tussen zoals ook deze!

KIKO brengt ook met enige regelmaat Limited Editions uit. Prachtige make up collecties met daarbij ook prachtige lakken. Bij mijn laatste bezoek aan de KIKO store in CentrO lagen er nog een aantal Real Glare lakken in de uitverkoop bakjes. Dat is dus even goed kijken en snuffelen en ja hoor ik vond nog 2 prachtige lakken!

Progressive Red is zoals de naam al zegt een rode lak. Maar gelukkig is hij niet zomaar rood want anders zouden julie hem denk ik hier niet eens voorbij zien komen. Deze mooie rode kleur bevat prachtige gouden glitters en is buiten dat is het ook nog eens een textuur lak. Dit laatste verraste mij een beetje bij het zoeken op internet naar de naam van deze lak. De lak is dekkend met 2 dunne laagjes en heeft een super mooi textuur finish. photo DSC_94661-BorderMaker_zpsdxjcbcjd.pngHelaas is deze lak niet meer te koop maar omdat het toch wel een speciale lak is wou ik hem jullie zeker laten zien! KIKO is te koop bij de bekende KIKO stores maar wanneer je geen 1 in de buurt hebt dan is online shoppen ook altijd mogelijk!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to KIKO *Progressive Red*

 1. wow, deze lak is een klein feestje op je nagels…
  Petra onlangs geplaatst…New in: NYC nail polishMy Profile

 2. Wat een gaaf kleurtje!
  Dailynailsart onlangs geplaatst…Nailart: Fun Uv Meant To Be.My Profile

 3. Ik was eventjes verbaasd… whuttt ROOD?! haha (en het staat je zo mooi…) Maar die glitter en de textuur, ja dan snap ik ‘m 🙂 Prachtig!
  NailTalk onlangs geplaatst…Appeal 4 – Summer collection – Going to MiamiMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge