KIKO *Pearly Golden Camellia*

Aangezien KIKO heel Nederland aan het veroveren is vond ik het wel weer eens tijd worden voor een prachtig lakje van dit merk.

KIKO heeft echt prachtige lakken en ik heb ook al een heel aantal van deze lakken. Ze lakken fijn, de formule is fijn en zo zijn de lakken eigenlijk gewoon top. Toch blijven ze na mijn mening altijd iet wat ondergewaardeerd. En dit is echt nergens voor nodig.

Pearly Golden Camellia is een prachtige koraal oranje lak met een klein vleugje roze en gouden macro flakes. Toch neigt de kleur enorm naar neon rood en hierdoor erg moeilijk vast te leggen. Met 2 tot 3 laagjes, afhankelijk van hoe dik je lakt, is de lak dekkend. De lak heeft een enorme glans van zichzelf. Op de foto’s gebruik ik dus geen topcoat.KIKO heeft door Nederland heen al diverse winkels waar je deze prachtige lak kunt shoppen voor €3,90. Natuurlijk kun je hem ook online via de KIKO webshop vinden. Momenteel heeft KIKO een leuke sale actie wat inhoud dat alle lakken €2,50 kosten.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to KIKO *Pearly Golden Camellia*

  1. pretty shimmer zit er in 😀
    femketje onlangs geplaatst…Look – Pink On Vday!My Profile

  2. als ik hier naar kijk, proef ik de zomer al…wat is ie lekker vrolijk
    petra onlangs geplaatst…Boots No 7 Stay Perfect lipstick Classic Rose….My Profile

  3. Mooie kleur. Ik hou van KIKO lakjes 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge