KIKO *Mint Milk*

Tis alweer een flinke tijd geleden dat ik jullie een lak van KIKO op zichzelf liet zien. In een Nail Art gebruik ik vaak maar vooral ook graag lakjes van KIKO maar eigenlijk draag ik ze nooit zomaar los. Toch besloot ik dat eens te doen.

Een apart kleurtje waar ik voor de zekerheid zelfs nog even de hulp van Miriam van heb ingeroepen. En samen kwamen we tot dezelfde conclusie. KIKO heeft vaker van die mooie kleuren die net wat anders zijn. Dit maakt de lakken zeker wel net wat anders dan andere standaard lakken.

389 Mint Milk is een prachtige mint kleur. Maar niet zomaar een simpele mint kleur. Ik en ook Miriam vonden dat de lak toch wel een vleugje neon in zich heeft. Dit maakt het mint kleurtje namelijk een knallend mint kleurtje. Met 2 laagjes dekkend en de droogtijd is fantastisch. De reden waarom ze graag in een nail art toepas. Helaas heeft de camera ook moeite om dit soort mooie kleuren goed vast te leggen maar ik heb mijn best gedaan.Of dit lakje nog te koop is bij KIKO weet ik niet zo goed. Maar KIKO heeft tal van prachtige lakjes en heel vaak leuke nagellak aanbiedingen. KIKO is te koop bij de bekende KIKO stores die langzaam maar zeker steeds meer komen in Nederland. Maar mocht je er geen in de buurt hebben kun je ook zeker en makkelijk bestellen vanaf je luie stoel op de KIKO webshop.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to KIKO *Mint Milk*

 1. Kiko heeft echt prachtige producten en niet alleen make-up maar ook de lakjes vallen mij niet tegen. Mooie kleur en vooral omdat het een beetje neon mintgroen is.
  Lonneke onlangs geplaatst…elf | Moisturizing Lipstick Coral CutieMy Profile

 2. ….de kleur vind ik wel wat koel om te zien, hij is echt heel apart en zeker erg mooi
  Petra onlangs geplaatst…Action interieursjablonenMy Profile

 3. Ik heb de lakjes van Kiko nog niet geprobeerd maar het ziet er wel goed uit!
  Amy – The Pink Perfectionist onlangs geplaatst…L’Occitane Iris Bleu & Iris Blanc edt + douchegelMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge