KIKO *Metallic Pastel Blue*

Langzaam maar zeker komt KIKO steeds vaker over de grens. In Duitsland, Frankrijk en Italië waren er al tal van winkels maar binnenkort opent er ook alweer een KIKO store in Rotterdam. En zo maakt Nederland steeds meer kennis met de geweldige producten van KIKO.

Make Up van KIKO is vrij budget en goed van kwaliteit. De lakken zijn ook werkelijk prachtig. De vierkante flesjes zijn strak vorm gegeven. Niet speciaal maar wel mooi en duidelijk!

Metallic Pastel Blue met nummer 525 is een mooie baby blauwe kleur met prachtige shimmers. Echt een kleur waar ik spontaan verliefd op ben geworden. Met 2 laagjes is de lak dekkend. De lak droogt ook lekker snel.

KIKO is te koop via de bekende shops en de nieuwe shops in Nederland. Maar ook zend KIKO naar Nederland. Dus mocht je alsnog ver uit de buurt van een KIKO store wonen dan is de KIKO webshop zeker een aanrader. De lakken kosten €3,90 per stuk wat ik prima budget vind!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to KIKO *Metallic Pastel Blue*

  1. lekker lente achtig, deze tint, erg leuk!…ik vind pastels zo mooi de laatste tijd, heel apart eigenlijk, ik had er nooit zo veel mee…
    Petra onlangs geplaatst…Nails of the Day,…euhhh Yesterday!My Profile

  2. […] je het nog die mooie zachte pastel metallic blauwe lak van vrijdag? Een prachtige hemelse lak die bij mij enorm om een nail art […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge