KIKO *Mauve Grey*

Langzaam maar zeker begint er een eind te komen aan de enorme hoeveelheid KIKO lakken die ik dit voorjaar bij elkaar sprokkelde. Toen de lakken allemaal in de aanbieding waren heb ik me flink uitgeleefd.

Persoonlijk vind ik sommige kleuren gewoon echt alleen geschikt voor het najaar. Dan is het net te licht voor de winter maar te ‘grauw’ voor de zomer. Perfect voor het najaar dus. De lakken van KIKO doen het bijna altijd super. De formule die ze gebruiken is gewoon super. De flesjes zijn eenvoudig en gevuld met 11ml. De smalle platte maar toch volle kwast lakt erg prettig.510 Mauve Grey is na mijn mening een paars/lila achtige lak met een grijze boventoon. Hierdoor word het net een tikkeltje grauwer. Met 2 laagjes heb je een prima dekking en ook droogt de lak lekker snel. Als de lak droog is hou je een prachtige glans over.

KIKO is te koop bij diverse winkels door heel Europa en online. Helaas heeft Nederland er nog steeds geen 1. Maar niet al getreurd want ze verzenden sinds dit jaar ook naar Nederland en zo kun je alle prachtige producten toch nog bemachtigen. De prijs van de lakken ligt standaard rond de €3,90.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to KIKO *Mauve Grey*

 1. Zeker een kleurtje waar ik van hou! Mooi lakje van Kiko!
  NailTalk onlangs geplaatst…Elegant Touch – Nail Wraps- Jesy (+winactie)My Profile

 2. het is inderdaad wel een najaarstintje, wel erg mooi!…de prijs vind ik ook best wel meevallen voor zo een mooi lakje!
  Petra onlangs geplaatst…Heb jij al meegedaan aan de 150 volgers winactie?My Profile

 3. Mooie kleur! Van die doffe paarstinten zijn echt trendy deze herfst 🙂

 4. Ooh, wauw, dit vind ik echt een hele mooie kleur!
  Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…Mini Neon Star Shaped Studs van de Born Pretty StoreMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge