KIKO *466 French Charcoal*

Aangezien ik de laatste tijd weinig nieuws koop ben ik eindelijk door de al wat langere To Do lakjes heen aan het gaan. En zo ook deze KIKO lak die al wat langere tijd klaar stond voor jullie.


KIKO heeft echt prachtige lakken en prachtige finishes. Van Glitter tot Sugar en ga nog maar even door. Afgelopen zomer kwamen daar de Denim varianten ook nog eens bij. Verschillende kleuren met een prachtig effect. De flesjes blijven gelukkig wel steeds gelijk en heb je een soort trouw KIKO flesje met een inhoud van 11ml. De kwast is plat en aan de smalle kant.
466 French Charcoal, is een donkere blauwe lak met een prachtige shimmer. En die shimmer maakt deze lak eigenlijk speciaal. Met 2 dunne laagjes of 1 dikkere laag is deze lak compleet dekkend. De lak droogt iet wat mat op zoals je gewend bent bij een Denim effect lak. Wel droogt de lak lekker vlot.KIKO heeft helaas nog maar 1 of 2 winkels in Nederland. Vlak over de grens bij Duitsland zitten er enkele en als je op vakantie gaat naar Frankrijk, Italië of Spanje kom je ze met regelmaat tegen. Maar mocht je gewoon vanuit je luie stoel willen shoppen bij KIKO kan dat natuurlijk ook bij hun webshop. Tot en met 23 Januari 2015 betaal je geen verzendkosten met code welcome15. De lakken kosten rond de €3,90 per stuk.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to KIKO *466 French Charcoal*

  1. Oh wauw! Hebbeeee!! Heel mooi lakje Wendy!
    NailTalk onlangs geplaatst…O.P.I. – Stir-fried EggplantMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge