KIKO *465 English Denim*

Een tijdje terug konden jullie al mijn demin nail art voorbij zien komen. Als basis lak gebruikte ik een Denim lak van KIKO. Zelf heb ik 3 verschillende blauw tinten uit deze Denim collectie. Vandaag laat ik 1 van deze lakken zien.

Ik vind KIKO een vernieuwd merk. Ze komen altijd met leuke en vernieuwde formules. Van de Sugar Matt lakken tot aan de Fancy Topcoat lakken. Stuk voor stuk anders dan andere en zeer opvallend. De Demin collectie is ook lekker opvallend. Prachtige blauw tinten en enkele andere kleuren met een denim finish.

465 English Denim is een medium blauwe lak met prachtige shimmers. Met 2 laagjes is de lak dekkend. English Denim droogt snel en mat op. Hierdoor perfect te verwerken in onder anderen een leuke jeans nail art zoals je hier kon zien.KIKO is helaas niet overal te koop. Sinds kort zit er volgens mij ergens in het noorden/noord-oosten van Ne een KIKO store. Maar mocht je gewoon vanuit je luie stoel willen shoppen kan dat ook want KIKO verzend ook naar Nederland. En natuurlijk in diverse vakantie landen zijn er tal van winkels te vinden. De lakken kosten ongeveer rond de €3,90 per stuk. Ik zelf vind dit een prima verhouding tot kwaliteit.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to KIKO *465 English Denim*

  1. De lak is echt heel leuk… lekker.stoer!
    Petra onlangs geplaatst…Unboxing pakketje van de Swap met Saskia …My Profile

  2. Demin lakjes, jaa ik hou er van! Hij is prachtig!
    NailTalk onlangs geplaatst…Appeal4 – Golden Blue Painted LadyMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge