Kiko #300

Kiko is denk ik wel een merk waarvan ik het heel erg jammer vind dat het niet te koop is in Nederland. Het is een sjiek en mooi merk. De lakjes zijn van goede kwaliteit en er is weinig op aan te merken. Vandaag heb ik een mooi speciaal kleurtje van Kiko voor jullie.


 
Zo op de foto ziet het lakje eruit als een gewoon kleurtje blauw. Maar niets is minder waar want ga je het flesje bewegen zie je diverse kleuren blauw tevoorschijn komen. Het deed mij wel een beetje denken aan een blauwe duochroom. Of dit echt een duochroom lakje was kon ik niet echt ondervinden. Buiten dat er meerdere blauw in zit, zitten er ook nog prachtige blauwe shimmers in. 

De lakjes van KIKO zijn allemaal universeel. De flesjes zijn mooi vierkant en bevatten 11ml. De dop is recht en aan de dop zit een recht kwastje wat niet super breedt is maar wel net wat breder. De kwast is lekker soepel en lakt lekker.


Dit lakje is dekkend in 2 laagjes maar een 3e laagje zal zeker niet misstaan. Toen ik klaar was en de lak ging bekijken leek hij van het vooraanzicht compleet gedekt te zijn maar onder een andere hoek zag ik dat mijn randjes net zichtbaar waren. Wel een beetje jammer maar de volgende keer gewoon een 3e laagje erbij.


KIKO is te koop bij de KIKO shops en online. Dit lakje kocht ik in CentrO Duitsland. Hier zit een KIKOshop.

Ik vind het prachtige spullen en ben er echt weg van. De prijzen van KIKO zijn ook niet schrikbarend. Dit lakje koste €3,90. 

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Kiko #300

  1. Hebbbbbbbbeeeeee! Ik hoop zaterdag te kunnen scoren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge