KIKO *254 – Wine Red*

Langzaam aan is iedereen bezig met kerst. Met kado’s, outfit’s en natuurlijk beauty producten. Wat trekken ze aan, wat doen ze met hun haar en make up en ga zo nog maar even door.

Ik zelf laat dit eigenlijk vaak liggen tot de week voor kerst. Niet echt slim maar zoveel boeit mij die kerst ;). Toch wil ik voor jullie wel meedenken qua nagels. Want wat is er mooier dan een mooie rode kleur met prachtige shimmers. Nu is er vorige week de eerste KIKO winkel geopend in Amstelveen dus in dit geval koos ik voor een mooie KIKO lak want ze zijn in alles super. De flesjes zijn vierkant en super easy peasy vorm gegeven. Duidelijke opdruk en een inhoud van 11ml. De kwast is een smalle platte kwast die prima lakt.254, Wine Red, is een mooie diep rode kleur met prachtige shimmers. De lak is dekkend met 2 dunne laagjes en droogt super snel. De dunne substantie van de lak zal hier zeker aan meewerken.KIKO was voorheen niet te koop in Nederland maar wel in Duitsland, Frankrijk en nog enkele andere Europese landen. Ook kun je sinds begin dit jaar vanuit Nederland bestellen via de webshop. De lakken zijn prima prijs – kwaliteit verhouding. Per lak betaal je €3,90.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to KIKO *254 – Wine Red*

 1. de glans die deze lak heeft maakt hem heel erg apart!
  Petra onlangs geplaatst…Kassakoopje experiment: Lip & Cheek pure…My Profile

 2. Mooi lakje!
  Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…P.S. Nail Polish – PrimarkMy Profile

 3. Mooi hoor, die shimmer!! <3
  NailTalk onlangs geplaatst…Girly Leopard – Nail ArtMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge