Key Lime

Op het moment van schrijven heeft de winter nog niet echt toegeslagen. Ik heb 1x sneeuw gezien onderweg ergens naar toe in half December… Maar voorlopig doen we het nog lekker met het warme zonnetje. Persoonlijk mag het van mij wel zo blijven maar ik ben bang voor de grote omslag ergens rond Februari/Maart. Helaas!

DSC_3555-BorderMakerOmdat het zo lekker lenteachtig weer is buiten en de mensen met hooikoorts (waaronder ik) weer lekkere jeuk oogjes krijgen koos ik voor een mooie lente groene lak. BarryM heeft heel veel mooie lakjes maar de Gelly Hi Shine collectie vind ik toch wel het mooiste. Een mooie glans geeft altijd net wat extra’s aan een lakje vind ik.

Key Lime is een mooie groene kleur van frisse planten die nieuwe blaadjes krijgen. Dat gevoel krijg ik er tenminste bij. De flesjes van BarryM zijn erg mooi vorm gegeven. De flesjes zijn vierkant met een duidelijke bedrukking erop. Verder geen moeilijkheden en andere poespas. De inhoud is 10ml en de kwast is mooi rond en recht afgesneden.

DSC_3556-BorderMaker

In 2 dunne laagjes dekt de lak heel mooi zonder vlekken. Ook droogt de lak erg snel. Wat ik altijd heel lastig vind bij deze lakken is het feit dat er een enorme glans is als ze droog zijn dat het lijkt alsof ze nog nat zijn.

DSC_3530-BorderMaker DSC_3531-BorderMaker DSC_3532-BorderMaker

BarryM lakken zijn te koop bij diverse webshops waaronder TheMakeUpSpot. Mocht je een bezoekje aan Engeland brengen dan kun je BarryM gewoon in de schappen vinden bij Boots en Superdrug. De lakken kosten ongeveer €5,45 per stuk.

Liefs Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Key Lime

  1. Super mooi lakje, ben dol op groen!

  2. Prachtig fel kleurtje! Laat de zomer maar komen haha

  3. […] basis koos ik voor de Key Lime van BarryM. Doordat ik met de glitters uit de Superheroes Limited Edition van Essence ging werken […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge