Keep Pool

Na alle Limited Edition lakken zijn er natuurlijk ook nog hele mooie nieuwe assortiment producten gekomen. Of althans de lakken. De overige producten vind ik zelf wel een beetje tegen vallen maar er zitten zeker mooie nieuwe lakken tussen.

Keep Pool is een nieuwe lak die in het vernieuwde assortiment zit. Sinds de vernieuwde flesjes ben ik er niet echt blij mee… Er zit wel nog steeds 10ml in en de brede kwast hebben ze ook nog steeds maar de kwasten zijn veel al een stuk stuger en lelijk afgesneden. De doppen sluiten niet mooi op het flesje en hebben hierdoor best scherpe randen. Maar genoeg over de flesjes de inhoud doet het hem toch?! Keep Pool is een blauwe lak met tal van zilveren shimmers.Keep Pool is dekkend in 2 laagjes en droogt snel. Geeft een prachtige glans en ziet er gewoon goed uit.Omdat er nog meer nieuwe lakken in het assortiment zitten waaronder ook een topper. Glitterazzi is een blanke lak met mooie regenboog flakies. Helaas kun je deze lak niet mooi lakken maar moet je de flakies er echt op deppen. Ik bracht 1 laagje aan over Keep Pool.Keep Pool is dekkend in 2 laagjes en droogt snel. Geeft een prachtige glans en ziet er gewoon goed uit.Beide lakken zijn te koop in het vaste assortiment van Catrice. De lakken kosten €2,99 per stuk.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Keep Pool

 1. mooi met die flakie 😀
  femketje onlangs geplaatst…FOTD 17/4; Curly Day.My Profile

 2. Ik was al heel erg benieuwd naar dit blauwe lakje. Ik vind het hem inderdaad erg mooi, zeker in combinatie met de flakies.
  Ik vond hem ook heel vervelend lakken en heb ‘em sindsdien laten staan.. misschien haal ik ‘em toch maar weer tevoorschijn.

 3. gave combi en i love blue dat weet je haha
  Angelique onlangs geplaatst…Barry M brow kitMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge