Karl Say Très Chic

Dat ik ondertussen een hoop Catrice lakken heb dat steek ik niet onder stoelen of banken. Sinds de vernieuwing van het flesje vind ik de kwaliteit wel wat veranderd. Toch blijven er een paar prachtige lakken tussen zitten.

Doordat de kwaliteit na mijn idee een beetje minder is schaf ik minder snel een lakje aan voor de volle prijs. Maar met zo’n leuke Kruidvat 1+1 actie zorg ik altijd dat mijn collectie Catrice lakken weer compleet is. De flesjes zijn nog altijd gevuld met 10ml en ik ben blij dat ze daar niets aan veranderen. De kwast is breed en rond afgesneden.Karl Say Très Chic is een mooie nude/oud roze lak die prima dekt in 2 dunne laagjes. De glans die deze lak achterlaat nadat hij droog is is fantastisch!De lakken van Catrice drogen over het algemeen vrij snel. Mocht je nog een mooie neutrale lak zoeken dan is dit zeker wel een aanrader. Catrice is te koop bij Kruidvat en kost €2,99 per stuk. Je kan nog t/m 11 mei genieten van de 1+1 actie.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Karl Say Très Chic

 1. Nice kleurtje! 😉
  Mandy onlangs geplaatst…Trots op mezelf….My Profile

 2. Deze blijft favoriet!
  femketje onlangs geplaatst…FOTD 8/5; Simpele Look – Black Liner.My Profile

 3. Deze heb ik ook! Nooit gedacht dat ik zo’n fan zou worden van zo’n nude lakje! 😀

 4. blijf dit een prachtige kleur vinden
  Angelique onlangs geplaatst…Essie a cut aboveMy Profile

 5. Mooie nagellak!!
  Trouwens, Je blog ziet er super uit 😉

  Xx julia
  Creativenails4fun

 6. 1 van mijn favo roze lakjes, vind ‘m zo mooi en lief!
  NailTalk onlangs geplaatst…FNUG- EuforisticaMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge