Kaleidoscope *On A Fitness*

1 van de betere budget merken die in Nederland nog niet heel bekend is ‘El Corazon’. En hoe kunnen we daar verandering in brengen? Juist door prachtige lakken met jullie te delen!

El Corazon is een Russisch merk met tal van collecties en ook nog weer losstaande collecties. Oftewel een heel breed assortiment inclusief make up! Vandaag heb ik een lakje uit de Kaleidoscope collectie. Dit is een losstaande collectie en heeft ook ronde flesjes ipv rechthoekig met kromming. En binnen de Kaleidoscope collectie heb je weer collecties. Snappen jullie het nog 😛

On A Fitness is een prachtige lak uit de I’m Bright collectie. Een prachtige collectie met tal van heldere kleuren. On A Fitness is een mooie aqua blauwe kleur met een ontzettend fijne substantie. Met 2 dunne laagjes is de lak dekkend en hij droogt ook nog eens super snel.El Corazon kun je bij de bekendere webshops kopen maar je kan ook rechtstreeks bestellen bij El Corazon. De verzendkosten zijn €7,95 dat is maar 1 euro meer dan wanneer je iets in Nederland besteld en ik had mijn pakketje binnen een week! Voor On A Fitness betaalde ik ongeveer €2,33 zoals ik al zei een prachtig budget merk!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Kaleidoscope *On A Fitness*

  1. […] had Kaleidoscope – I’m Bright – On A Fitness op en pakte ¿Holo, Que Tal? van de Million Styles collectie van Catrice erbij. Een naam met een […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge