Just Some Neon

Dat Kleancolor fantastische lakken heeft weten jullie ondertussen wel. Ik heb er al een heel stel en vind het vooral erg mooie lakken. Stuk voor stuk spreken ze en zijn ze ook qua kleur geweldig. Een tijd geleden bestelde ik bij PolishAholic een super mooie roze neon lak van Kleancolor.

DSC_0910-BorderMakerNeon Pink geeft zijn naam wel een eer. Want wat is hij neon. Ik word vaak heel erg blij van zulke noen kleuren. Helaas dekken ze slecht of lakken ze moeilijk met strepen of andere vlekken. Ik baal hier altijd wel een beetje van. Stiekem heeft ook deze lak zo zijn minpunten.

De lakken is enorm knallend roze maar zeker niet minder mooi. Het flesje is erg groot en met 15ml 1 van de grootste die ik in mijn stash heb. Wat ik wel erg fijn vind aan Kleancolor is dat de kwasten mooi rond zijn en daardoor heel fijn lakken.

DSC_0911-BorderMaker

Neon Pink is dekkend in 2 laagjes. Wel is de substantie enorm dik en daarom droogt de lak ook wat minder snel. Maar ondanks dat moet ik toch toegeven dat ik het een super toffe lak vind! Heerlijk zuurstok roze wat perfect werkt tegen het donkere weer van buiten.

DSC_0905-BorderMaker DSC_0908-BorderMaker DSC_0909-BorderMaker

Ik kocht deze lak bij PolishAholic en betaalde hier €3,50 voor. Wat ook heel fijn is bij PolishAholic dat de verzendkosten per gewicht gaan en dus veel lager liggen dan bij andere webshops.

Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Just Some Neon

  1. woah lekker fel 😀 me likey!

  2. Wat een heerlijke kleur! Krijg er helemaal een zomer gevoel bij!

  3. Wat een ontzettend gave kleur! Ik houd wel van neon roze 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge