Joyful

Vanavond is het weer zo ver… Nederland mag zijn 2e wedstrijd spelen tijdens dit WK. Heel eerlijk ik zou het tof vinden als ze weer winnen maar of het echt gaat gebeuren. Ik weet het niet en zal het vanavond zelf wel zien.

Maar om het geheel toch een vleugje oranje te geven op mijn nagels koos is voor een iets minder oranje kleur dan het typische WK oranje. P2 heeft prachtige lakken en in hun bomvolle assortiment zitten ook prachtige Sand Style lakken. Het flesje is alleen al super strak. Mooi vierkant met een duidelijke zilveren opdruk. De kwast zelf is smal en rond.Joyful is een super mooi kleurtje wat prima kan tijdens de Nederlandse WK wedstrijden. De kleur is koraal en heeft een extra vleugje oranje als je het mij vraagt. De lak bevat enorm veel mooie zilveren shimmers. Joyful is dekkend in 1 laagje en droogt lekker snel. Perfect voor een last minute twist!P2 is helaas niet te koop in Nederland. Ik kocht deze lak bij de DM en betaalde er €2,55 voor. Prima budget en gewoon geweldig mooi! Mocht je deze vakantie nog in Duitsland komen zoek dan zeker eens een DM op 🙂

Wat denk jij? Gaat Nederland vanavond weer winnen??
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Joyful

 1. Nu moeten we wel winnen hoor! Wat een prachtige lak!
  NailTalk onlangs geplaatst…Inspired by… Sarah Jessica Parker (nail art)My Profile

 2. Zeer mooi lakje!! De shimmers vind ik ook mooi 🙂
  Miss Sentinelli onlangs geplaatst…Verlaten en vergane chateau met een prachtige trap en pianoMy Profile

 3. oeh wat een toffe lak al ben ik niet zo van de oranje lakken
  Angelique onlangs geplaatst…Bourjois Paris toilettasMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge