Jolly Jewels VS Maybelline Brocades

Vandaag even iets anders. Ik heb vandaag een vergelijk artikel voor jullie. Hebben jullie het ook wel eens dat je iets koopt en dat je thuis komt en zoiets hebt van volgens mij heb ik al zoiets of nou ja vul de rest zelf maar in. Vandaag heb ik een Golden Rose VS Maybelline Brocades artikel voor jullie. Hoe ik hier achter kwam?

DSC_3657-BorderMakerTijdens het beauty without budget event van Enchantra hebben Agnetha en ik een hele tijd bij de Golden Rose – Jolly Jewels lakjes staan kijken. Er stonden een aantal hele mooie tussen die ik thuis nog niet had. Toen ik thuis kwam kreeg ik een berichtje van Agnetha en ik moest mijn lakjes er maar eens bij pakken. Zo gezegd zo gedaan en ik besloot hier een artikel over te schrijven.

Er zijn 2 Brocades lakken die erg veel op 2 Jolly Jewels lakken lijken. De zilveren variant Foil Flash VS #122 en de rosé variant Knitted Gold VS #103. Aangezien de Brocades lakken her en der al op de uitverkoop tafel staan en ze op zijn is het misschien leuk om te weten dat Golden Rose ze in hun standaard assortiment heeft.

DSC_3659-BorderMaker DSC_3665-BorderMaker

De zilveren versie
 – heeft een basis met enorm veel zilveren glitters. Toch heeft deze een gouden ondertoon in de lak en die zie je dan ook terug in miniscule glittertjes. Ik vond persoonlijk de Golden Rose #122 prettiger in gebruik dan Foil Flash. Tijdens het lakken waren de zilveren glitters in overvloed wat bij Foil Flash totaal niet was. Beide waren ze mooi dekkend in 2 laagjes en had Foil Flash wel iet wat textuur.DSC_3626-BorderMaker DSC_3627-BorderMaker
Foil Flash op ring- en wijs- vinger, #122 op middelvinger en pink.

DSC_3660-BorderMaker DSC_3664-BorderMaker

De rosé gouden versie – heeft als basis een gouden fijne glitter waarin grotere rosé gouden glitters zitten. Dit maakt het geheel weer net wat speelser maar wel erg mooi. Wel vind ik dat de Knitted Gold meer goud heeft dan de #103 van Golden Rose. Zelf vind ik ook hierin weer de lak van Golden Rose mooier. De rosé glitters zijn in overvloed en maken de lak nog mooier dekkender. Beide waren ook weer in 2 laagjes dekkend. Ook hierbij had de Knitted Gold iets textuur waar #103 totaal glad was.
DSC_3655-BorderMaker DSC_3656-BorderMaker
Knitted Gold op ring- en wijs- vinger, #103 op middelvinger en pink.

De inhoud van de flesjes is ook wel wat verschillend. De Maybelline Brocades lakjes hebben een inhoud van 7ml en de Jolly Jewels van Golden Rose hebben een inhoud van 10,8ml. Ondanks dat dit redelijk verschillend is zijn de kwastjes weer redelijk gelijk.

DSC_3662-BorderMaker DSC_3661-BorderMaker

Qua prijs is er weinig verschil. De Brocades lakken zijn €3,99 per stuk en de Golden Rose lakken zijn €3,50 per stuk. Maaaaaar momenteel ook te koop bij de Sale van Enchantra voor een klein prijsje van €2,57. 

Heb je dus de Brocades lakjes niet kunnen scoren dan zijn deze 2 Jolly Jewels lakken zeker de moeite waard om als alternatief te gebruiken.

Liefs Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Jolly Jewels VS Maybelline Brocades

  1. Ze lijken er inderdaad best wel op als je het zo ziet 😀 En een mooi prijsje is het ook nog eens!

  2. ziet er goed uit zeg al ben ik zelf meer fan van het effect dat de Jolly Jewels geeft

  3. Verschil is inderdaad niet erg groot!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge