*Jeans Hot or Not*

Herken je dat? Voor de zoveelste keer de gaten in je favoriete jeans maken of met pijn in je hart deze na jaren dragen weggooien. De jeans, een product die jaar in en jaar uit hip en populair blijft. Splinternieuw of juist versleten.

Sommige dames zweren erbij en andere dames moeten er juist niets van hebben. Voor velen is de jeans een product wat absoluut niet mag ontbreken. Hoe zit dat met jou, ligt je kast vol jeans of ga je toch voor de rokjes met panty’s of jurkjes?

Waarom wel of juist niet?
Wat is er toch met de jeans aan de hand? Waarom vallen we hier altijd op terug en voelen we ons er zo prettig bij, of lopen we juist weg bij de jeansafdeling en grijpen we vertrouwd naar de rokjes en jurkjes?

De spijkerbroek en de manier van dragen zegt iets over je persoonlijkheid. Hiphoppers dragen hem bijvoorbeeld halverwege de kont en in de jaren 60 (hippies) liepen de pijpen wijd uiteen. Door persoonlijk dingen toe te voegen aan je jeans, bijvoorbeeld figuren of patronen, wordt deze echt van jou alleen.
Aan de andere kant voelen we ons niet altijd even vrouwelijk in een spijkerbroek, mannen lopen hier ook in en we willen ons toch onderscheiden. Met vrolijke en sexy jurkjes maak je weer een hele andere indruk en kom je vrouwelijk en zelfverzekerd over.

Daarnaast heeft iedereen een ander figuur. De één wil haar billen juist accentueren en de ander wil weer een slanke taille. Doordat er zoveel verschillende vormen en maten zijn, is er meestal voor iedereen wel wat. Maar is dit ook mogelijk met de spijkerbroek?

Op www.levi.com is het mogelijk om te kijken welke jeans speciaal bij jou lichaam past. Het is het waard om even een kijkje te nemen en te zien welke jeans jou gegoten zit.

Misschien is de jeans stiekem ook wel wat voor jou?

Denim op verschillende manieren
Is het je wel eens opgevallen dat denim op verschillende manieren gedragen kan worden? Stap heel even af van de spijkerbroek of maak juist kennis met denim als je het niet gewend bent. Er zijn namelijk nog veel meer manieren om denim te dragen. Spijkerjasjes, jurkjes, rokjes, sneakers, jumpsuits, zelfs telefoonhoesjes en vergeet zeker niet de denim look nail polish. Vrouwelijk en stoer tegelijk!DSC_8700-BorderMakerWe zien tegenwoordig veel zachte stof of kant gecombineerd met denim. Dit wordt veel verwerkt in maxi-dresses of de short.

Misschien kom je op deze manier in aanraking met de spijkerbroek of ga je juist rokjes en jurkjes dragen. Leer je stijl te combineren en sta open voor andere combinaties.Nog een klein voordeel van denim is de stevigheid van de stof. Even snel je smartphone of tablet wegstoppen in je zak, alles is mogelijk. Zorg wel voor een goede HTC beschermhoes als je je nieuwe toestel in je zak bewaart. De frutseltjes en leuke knoopjes kunnen zorgen voor grote krassen. Je jeans zijn genadeloos!

Jewerly and Denim
Combinaties met accessoires zorgen ervoor dat je je favoriete fashion artikel zo lang mogelijk achter elkaar kan dragen zonder dat iemand het doorheeft. Teveel wassen is namelijk niet goed voor je jeans.

Zorg voor verschillende sieraden (horloges, opvallende oorbellen, etc), veel tassen en afwisselende schoenen. Houd je helemaal niet van al die tassen? Combineer je stijl dan met een bijpassende Tab 3 8.0 hoes voor je tablet waarin je ook je kleine accessoires gemakkelijk bewaart. Stijlvol en praktisch! Naast je tablet kun je genoeg andere spulletjes kwijt in bijvoorbeeld een ruime iPad Air 2 sleeve. Zo heb je al je spullen bij de hand, geen tas bij je en loop je er stijlvol bij.

Ben je er achter gekomen wat bij jou past? Durf jij je stijl volledig om te gooien? Daag jezelf uit en kom erachter wat je allemaal nog meer kan dragen.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
  • Terwijl we dit schrijven is het bij ons zaterdag avond en bij jullie al zondag ochtend. Hier zijn we ondertussen druk bezig om onze koffers te pakken om morgenavond (zondagavond dus) weer terug naar Nederland te vliegen. Maar toch wouden we nog even een prachtige dag of eigenlijk 2 met jullie delen.
  • Het zijn niet zoveel blogjes geworden als dat ik beloofd had maar iedere keer als we iets doen waarvan we zeggen dit is echt een blogje waard schrijven we samen een artikeltje. En vandaag hebben we iets gedaan waar we echt helemaal van onder de indruk zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge