Je eigen telefoonhoesje ontwerpen!

Ken je dat? Eindeloos opzoek naar jou ideale telefoonhoesje. Net die ene tekst of net dat ene aparte kleurtje wat je gewoon nergens kan vinden? Er is een oplossing!!

Hoe denk je dit te kunnen oplossen hoor ik je al denken? Nou wat dacht je ervan om je eigen telefoonhoesje te ontwerpen, bestellen en thuis geleverd te krijgen? Juist te gek! Maar wacht er is nog meer!Komende maand kun je via Smartphonehoesjes je eigen ontwerp insturen en mee doen aan een super gave ontwerpwedstrijd. Uiteindelijk krijgen de 3 beste ontwerpen met de meeste likes een eigen oplage bij Smartphonehoesjes.nl. En wie dan als eerste zijn oplage van 100 hoesjes heeft verkocht wint ook nog eens een Iphone 6 met natuurlijk je eigen ontworpen hoesje.Lijkt het je leuk om jou unieke hoesje om ieders telefoon te zien? Aarzel dan niet en doe mee!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
  • Terwijl we dit schrijven is het bij ons zaterdag avond en bij jullie al zondag ochtend. Hier zijn we ondertussen druk bezig om onze koffers te pakken om morgenavond (zondagavond dus) weer terug naar Nederland te vliegen. Maar toch wouden we nog even een prachtige dag of eigenlijk 2 met jullie delen.
  • Het zijn niet zoveel blogjes geworden als dat ik beloofd had maar iedere keer als we iets doen waarvan we zeggen dit is echt een blogje waard schrijven we samen een artikeltje. En vandaag hebben we iets gedaan waar we echt helemaal van onder de indruk zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge