It’s Beautyfizz

Beautyfizz

Is het al weer december? Wat gaat de tijd toch belachelijk snel, ik zeg het telkens ook in mijn favoriete filmpjes maar ik meen het wel, elke keer weer. Ook was het weer tijd voor een leuk artikel bij Wendy, dus ben ik even gaan zitten voor jullie (en voor haar)De feestdagen, dan wil je er altijd op en top uit zien, althans, ik wel. Ga er altijd even extra voor zitten, lekker maskertje op, wenkbrauwen bijwerken en lekker tutten. Vandaag maakte ik twee looks een wat heftigere en een klassieker.

Voor de wat heftigere look gebruikte ik mijn Inglot 3 palette, dit zijn namelijk typische kerstkleuren, goud/gelig, groen en cranberry rood achtig. Perfecte combinatie en om het extra dramatischer te maken (wat natuurlijk niet hoeft) voegde ik ook nog nepwimpers van de Kruidvat toe.

Het volgende heb ik gebruikt:

– Inglot gouden oogschaduw: 430P (binnenste ooghoek)
– Inglot groene oogschaduw: 418P (arcadeboog)
– Inglot cranberry oogschaduw: 450 (bewegend ooglid)
– Urban Decay – primer potion
– Maybelline New York – Master Precise eyelinerpen – black
– Make-up Studio – oogpotlood – zwart
– Maxfactor – oogpotloodje – nude
– Catrice – wenkbrauw potlood – 020
– Pupa Vamp – mascara
– MUA Undress Your Skin – highlighter
– Rimmel London – bronzer – 026 sun dance
– MAC Dainty
– Gosh – lipstick – Nougat
Niet op de foto: Kruidvat naturel nepwimpers

Hieronder zie je het resultaat:

Zoals je ziet veel glans en kleur in deze look, daarom besloot ik mijn lippen lekker rustig te houden, persoonlijk vind ik het een mooie kleuren combinatie, de nepwimpers zijn niet zo mijn ding en sloopte ik tijdens het op zetten (zie rechter oog) maar het ging even om het idee.

Wanneer je liever je lippen wat sprekender wilt laten maken dan kan dat natuurlijk ook, voor deze look gebruikte ik het volgende

– Too Faced – Naked Eye palette – Pink Cheeks (geheelde ooglid)
– Too Faced – Naked Eye palette – Satin Sheets (midden van de ooglid)
– Too Faced – Naked Eye palette – Unmentionables (buitenste ooghoek)
– Too Faced – Naked Eye palette – Like A Virgin (arcadeboog)
– Urban Decay – primer potion
– Maybelline New York – Master Precise eyelinerpen – black
– Make-up Studio – oogpotlood – zwart
– Maxfactor – oogpotloodje – nude
– Catrice – wenkbrauw potlood – 020
– Pupa Vamp – mascara
– 
MUA Undress Your Skin – highlighter
– Rimmel London – bronzer – 026 sun dance
– MAC Dainty
– NYX – Matte lip cream – in de kleur Amsterdam

Wat het leuke is dat bij beide looks de kleuren een richtlijn zijn, heb je bijvoorbeeld een zelfde kleur maar niet van dat merk, prima toch? Je zou zelfs andere kleuren kunnen gebruiken, je zou ook knal roze of oranje lippen kunnen doen, net wat jij leuk vind.


Voor de gene die van glitters houden kunnen dat natuurlijk ook nog extra toevoegen, lekker los gaan, dat mag wel met kerst vind ik. Maak jij je extra op tijdens de kerst of doe je dat liever tijdens oud en nieuw? Of helemaal niet?

De haar klip en haarband die ik in heb zijn beiden van Zenner en zitten in de kerstcollectie van dit jaar. De prijs van deze producten liggen tussen de €4,00 en €6,00

“Bij deze wens ik jullie meteen een hele fijne feestdagen en een fijne jaarwisseling, op een goed nieuwjaar!”

Beautyfizz

You might also like:

  • Ow ow ow! Dit is best te erg voor woorden. Afgelopen zomer liep ik in Duitsland en zag ik een schap vol prachtige lakken en lipsticks staan match-end aan diverse L'Oréal modellen. Ik koos voor de lipstick en de bijpassende nagellak.
  • Maanden liet ik de maandag voor wat het is maar sinds deze maand wil ik deze er toch weer bij oppakken. Het voelt goed om weer bezig te zijn en dat uit zich in alles en dus ook in de producten die ik deel met jullie!
  • Zo nu en dan kom je hier buiten nagellak ook andere producten tegen. Dit kunnen gadgets zijn maar ook make up producten waar ik zeer enthousiast over ben. Zo ook over deze lip protector.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge