It’s Beautyfizz *Winactie*

Wauw na een lange tijd is het weer eens tijd voor een artikel bij Wendy, dit keer in de kerstsferen, vandaag laat ik een mooie feestelijke look zien en daarnaast heb ik nog wat extra`s voor jullie, kijk vooral mee!Ja de laatste tijd is het nogal bij ingeschoten om wat bij elkaar te doen, toen hebben we besloten om het met de kerst weer op te pakken, want als er een maand de favoriete maand van mij is dan is dat december en vooral de kerstdagen wel. Zelf hou ik ervan om op deze dagen juist wat rustige maar wel met een hint of glitter ogen te dragen met lekker knallende lippen en dan vooral rode kleuren, dat doe ik dus nu ook, standaard misschien maar wel het mooiste vind ik.Op mijn ogen gebruikte ik het volgende:
– Essence – i love stage eyeshadowbase
– MAC – Vanilla pigment – in de binnenste ooghoek
– MAC – Expensive pink – op het bewegend ooglid
– MAC – Brown down – in de arcadeboog
– Maybelline New York – master precise eyeliner pen – zwart
– Maxfactor – clump defy mascara – zwart

Op mijn wangen gebruikte ik het volgende:
– MUA (make up academy) undress your skin – roze highlighter
– MAC – mineralize blush – dainty
– Rimmel London – natural bronzer – 21 sun kissed

Op mijn lippen gebruikte ik het volgende:
– Himalaya Herbels lipbalm
– MAC viva glam 1

Zo ziet de look eruit:

Dan natuurlijk het extra, omdat ik het leuk vind om wat weg te geven deze maand doe ik dat ook hier voor de vaste volgers op MissPinkyNails en het volgende geef ik weg:

5 waxmelts in de geuren: tinkerbell, christmas cabin, autumn leaves, christmas spice en baby powder.
Een cadeaubon van 10 euro van puresoap.nl om zelf waxmeltjes te bestellen
Een brander naar keus, de witte brander is niet helemaal punt gaaf zoals je op de foto`s ziet dus mocht je dat een probleem vinden heb je de keus uit het groene brandertje.Wat moet je doen om kans te maken?
Niet veel, laat alleen een comment met in het daarvoor bestemde vakje je email adres achter en zet in de comment wat je met kerst gaat doen, of waarom kerst voor jou zo speciaal is.
Natuurlijk vind ik het leuk als je mij en Wendy volgt op onze social media kanalen, niet verplicht wel leuk.
Facebook Angelique
Facebook Wendy
Youtube Angelique
Instagram Angelique
Instagram Wendy
Twitter Angelique
Twitter Wendy
Pinterest Angelique
Pinterest Wendy
Bloglovin Angelique
Bloglovin Wendy

Deze winactie duurt tot 14 december 18:00, daarna mag Wendy een winnaar uit kiezen, zij stuurt dan van de winnende persoon zijn/haar mailadres door zodat ik contact met je op kan nemen, zelf heb ik de regel dat als je binnen 2 dagen niet reageert gaat de winactie naar de volgende. Dat geld in dit geval ook omdat ik het pakketje voor de kerst “onder de boom” wil sturen en omdat op tijd te doen is het nodig. Hopelijk reageert de winnende persoon netjes binnen 2 dagen, check ook je spam/prullenbak daar willen ook nog wel eens mails terecht komen.

Verder hoop ik dat jullie allemaal hele fijne dagen hebben, geniet ervan!

You might also like:

 • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
 • Een tijd terug kwam er bij mij op Facebook diverse advertenties voorbij over hippe en toffe zonnebrillen. Ik heb echt een zonnebrillen tic dus ik besloot eens een kijkje te nemen wat voor modellen ze hebben.
 • Tijdens mijn ziekte periode kreeg ik een email van GSMpunt.nl. Ze waren erg tevreden over mijn artikel over de Nude Audio Move Super M dat ze wederom een samenwerking aan wouden gaan.

Leave a comment to It’s Beautyfizz *Winactie*

 1. Ik doe graag mee met deze leuke winactie! ik vind kerst juist speciaal een moment om met de HELE familie samen te komen en stil te staan bij alle lieve mensen die er niet meer bij kunnen zijn. dat worden er jammer genoeg steeds meer hoe ouder we worden! Onze ouders, de oma’s en opa van onze kinderen bijvoorbeeld en vind het belangrijk om met deze dagen nog eens extra aan hun te denken. 😉 Xxx
  Mandy onlangs geplaatst…Baking & Cooking Tag.My Profile

 2. Vind je look weer prachtig Angelique! En die kleur lipstick; wauw!
  NailTalk onlangs geplaatst…Purple French – Nail ArtMy Profile

 3. […] konden jullie het artikel van Angelique en een super leuke winactie al lezen. Maar ben je benieuwd wat mijn nail art is […]

 4. Wij zullen doorbrengen als 1 dag met mijn ouders en 1 dag met mijn schoonouders…..

  Maar om heel eerlijk te zeggen, heb ik werkelijk helemaal niets met het verplicht ‘wij hebben het zo reuze gezellig’ kerstgevoel.
  Elk jaar vindt ik het reuze confronterend dat er altijd iemand ontbreekt aan de tafel, namelijk mijn broer die op 26 jarige leeftijd nu al weer 15 jaar geleden is verongelukt..
  Dat zelfde geldt voor oud en nieuw, wat ook nog eens zijn verjaardag was.
  Het liefst blijf ik gewoon lekker thuis, gordijnen dicht en kaarsjes aan…..misschien dat ik met het winnen van deze prijs daar een 3e sandra’s eigen ik denk alleen aan mezelf en doe wat ik wil kerstdag mee kan gaan maken 😉

 5. wat een heerlijke actie is dit, wat leuk dat jullie deze actie op deze manier organiseren…Ik doe erg graag mee en volg jullie allebei al een tijdje op een aantal verschillenden manieren, facebook, bloglovin en heb mijzelf geabonneerd op het You tube kanaal van Angelique.
  Kerst is voor mij dit jaar zowiezo heel erg bijzonder, tenslotte heb ik natuurlijk pas een kleindochter gekregen, en de liefde van mijn man voor dit kleine meiske is zo sterk, dat hij deze kerstmis al zijn moed bij elkaar raapt en samen met mij met de trein richting het jonge gezinnetje gaat ( mijn man heeft namelijk angst om in drukke situaties terecht te komen en Utrecht CS is altijd heel erg druk)…Ik vind het erg stoer en moedig en hierdoor is het voor ons allemaal een heel bijzondere kerstmis,
  Petra onlangs geplaatst…Catrice Ultimate colour 270: Matt-erial girl!My Profile

 6. Wat ik met kerst ga doenn jaaaa? Met mijn oma 85 gaan we zolang ik me kan herinneren uiteten in duitsland.. zo leuk en gezellig met de hele familie bij elkaar dat gevoel is onbeschrijfelijk!!! En de dag erna ga ik naar mijn tante toe die dol is op koken en die maakt dan een 8 gange diner ik zeg helemaal prima! Ahaha kan niet wachten wij doen zelf niet aan cadeautjes onder de boom alleen die gezelligheid is al een cadeau voor mij!!

 7. Kerst is een tijd van familie/gezin, gezelligheid, samenzijn en genieten. Ik ben met de kerst bij mijn ouders en kijk er naar uit om gezellig samen te eten, spelletjes te spelen, ontspannen en natuurlijk genieten!
  Een fijne kerst gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge